Pobjednica sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“, Šejla Zonić izazvala je oduševljenje milionskog auditorijuma, ali i bivših pobjednika.

Za Grand se oglasio Nermin Handžić koji je titulu zvijezde „Granda“ osvojio prije dvije godine i otkrio da li je pratio spektakularno finale.

Kao neko ko je već okusio trijumf u najpopularnijem muzičkom talent šouu, Nermin je bez dlake na jeziku rekao da li je Šejlina pobjeda bila zaslužena.

-Pratio sam koliko sam stigao, generalno cijelo takmičenje, ali dovoljno da vidim ko od kandidata bi mogao da napravi tu razliku. Definitivno je Šejla bila jedna od tih i stvarno je apsolutno zasluženo odnijela pobjedu. Odlična je pjevačica!- rekao je Nermin.

Iako nije trijumfovao takmičar iz Violetinog tima, Nermin ističe da mu je izuzetno drago što je pobjedu odnijela baš Cecina kandidatkinja.

-Jako mi je drago što je pobjedio neko iz Svetlaninog tima jer sam i ja od nje uvijek dobio ogromnu podršku. Violetini kandidati svakako uvijek imaju moju podršku i pomoć kad god da im treba. Šejli i svim kandidatima bih poželio sreću u daljoj karijeri i da ostanu zahvalni svojim mentorima jer su ih izveli na pravi put- dodao je Handžić u razgovoru za Grand.

Inače, za Grand se oglasila i bivša pobjednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović koja je pratila veliko finale najgledanijeg šoua i podržavala mlade talente.

-Podržavala sam sve takmičare, ne mogu ni da zamislim kako su se osjećali u finalu- rekla je Džejla i potom otkrila ko su bili njeni favoriti:

-Šejla i Đula, neću da se odlučujem koja je od njih dvije bolja. Šejla i Đula su mi favoriti.

Podsjetimo, pobjednici 17. sezone „Zvezda Granda“ uručen je automobil marke „Škoda Kamik“ pred Grandovim kamerama.

–Poseban je osjećaj kad mogu da kažem da zvanično imam svoj prvi automobil– poručila je pjevačica

(Grand.rs)