Ove subote na spektakularan način završena je još jedna sezona „Zvezda Granda“ u kome se dvadeset kandidata borilo za pobjedu koja je završila u rukama Šejle Zonić.

Tokom finalne večeri smijenjivale su se emocije uzbuđenja, treme i sreće, a naše kamere zabilježile su reakcije kandidata nakon ispadanja.

FILP8019

U prvom presjeku šou je napustilo osam kandidata, a mi vam otkrivamo da li su se pojedini razočarali.

– Možda neke druge godine bude bolje– poručila je Beta Sudar dok je sa osmijehom napuštala veliku scenu.

IMG 9702

– Sretne smo, nismo očekivale. Hvala svima koji su glasali– dodale su Jelena Prole i Julija sa kojima su se usaglasili i ostali.

Na veliko iznenađenje javnosti, šest muških izvođača ispalo je u drugom presjeku, a pred našim kamerama pokazali su veliku zahvalnost i ponos na uspjeh.

– Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, meni je bilo bitno da prođem prvi presjek i u tome sam uspio. Od sutra kreće novi život i borba za opstanak- rekao je Petar Krekić.

– Utisci su predivni, želim da se zahvalim svima koji su odvojili vrijeme, novac i živce, prezadovoljan sam, postigao sam svoj cilj- dodao je Dejan Dačević.

IMG 9341 1

U posljednjem presjeku, šou su napustili i neki od glavnih favorita.

– Super, ja sam preazadovoljna, želim svu sreću pobjedniku i nadam se da će biti iz Bosne pobjednik svu sreću Šejli i neka bude najbolja– poručila je Đula Drini, dok Antonija Čerkez nije mogla da sabere emocije.

IMG 9315

– Ja samo kažem neka je prošlo, nije lako biti gore još sam pod utiskom– rekla je Čerkezova, dok na ovom linku možete pogledati sve reakcije finalista nakon ispadanja.

(iZVOR: GRAND.RS)