TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bivši učesnik rijaliti šou programa “Zadruga” David Dragojević vodi mirniji život otkako je prekinuo vezu sa Anom Korać, a u intervjuu pričao je o trenutno aktuelnim dešavanjima u Imaginarijumu, piše Srbija Danas.

On se posebno dotakao odnosa Tare Simov i repera Nenada Aleksića Ša, pa tvrdi da od ove zadrugarke svaki muškarac treba da se skloni jer je njeno ponašanje destruktivno i sramotno.

– Prije nego što je Tara ušla u vezu sa Ša branio sam je i govorio da je nezrela, ali sam vjerovao da je dobar čovjek. Otkad se smuvala s njim počela je da se prikazuje u najgorem svjetlu. Ona je i meni slala poruke pre nego što je ušla u ovu sezonu, ali sam je kulirao, jednostavno nisam odgovarao. Svaki muškarac od nje treba da se skloni. Ona je najgora za sebe, pa onda i za druge.

– Nisam je uopšte doživljavao ranije na takav način. Sramotno je što nijednog trenutka nije mislila na njegovu suprugu napolju, već je riješeno pričala da će sa njim da pravi djecu i da želi brak. Baš se srozala, ali to će vidjeti tek kad bude izašla napolje.

Zašto je Ša uopšte ušao u vezu sa njom? Čime ga je osvojila?

– Ša je totalno izgubio kompas, ne znam šta mu se desilo. On je bio takav i u drugoj sezoni, impulsivan i sam sebi najbitniji, čim mu nešto kažeš što mu nije po volji, on kreće da se breca, da napada i vrijeđa… Zato me ovo sve ne iznenađuje od njega, to je on. Uvijek je bio svojeglav, ali nisam vjerovao da može samog sebe ovoliko da zakopa.

Koliko je Tara slična Luni Đogani, koja je isto ušla u vezu sa tada oženjenim Slobom Radanovićem u prvoj sezoni?

– Razlika je u tome što je Luna odmah uvidela da je napravila grešku, nekkao se nije dičila time što je učinila. Tara se pravi luda i ponaša se kao da Ša nije oženjen. Rekla je čak u jednom momentu da uživa u svemu tome.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here