TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Darko Lazić i Marina Gagić posvađali su se, navodno, zato što ona sumnja da je pjevač vara.

Gagićeva se sa sinom navodno iselila iz porodične kuće u Brestaču jer je u Darkovom mobilnom telefonu pronašla poruke koje je razmjenjivao sa drugom ženom, piše “Informer”.

Lazić je navodno nedjeljama u kontaktu sa bivšom djevojkom koja takođe živi u Brestaču.

– Darko je nedavno u selu sreo bivšu djevojku sa kojom se kratko zabavljao. Ona ga je ostavila, što je tada povrijedilo njegovu sujetu, i kada ju je ponovo video, poželeo je da je smuva. Posle susreta je počeo i da je proganja. Stalno joj šalje poruke, a jednu od prepiski vidjela je i Marina – kaže izvor blizak pjevaču.

Prema njegovim tvrdnjama, Marina je gledala poruke po Darkovom telefonu dok je on spavao. Čim je vidjela poruke, odlučila je da spakuje svoje i Aleksejeve stvari i ode kod svojih roditelja u Pećince.

– Marina je pobjesnila kada je vidjela da se njen vjerenik dopisuje sa bivšom djevojkom. On se čak nije potrudio ni da obriše te poruke. Odmah je pokupila najosnovnije stvari i bebu i otišla u porodičnu kuću svojih roditelja. Kod njih je bila za vrijeme praznika, iako ju je Darko molio da se vrati kući. On je dolazio u Pećnice, ubeđivao je da se vrati kući, ali Marina nije htjela ni da čuje za to. Obećavao joj je da će se promeniti, da je više neće lagati, da će se javljati na telefon, ali ona je ostala neumoljiva – tvrdi izvor.

Izvor objašnjava i da Marina više ne vjeruje u Darkova obećanja zato što je on stalno laže.

– Uvijek ima glupe izgovore za svoje postupke. Ne dođe kući po dva-tri dana, a onda je slaže da je radio, da mu se ispraznila baterija. Ona je dugo padala na te njegove priče, ali sada je baš ljuta. Poznajući ih, vjerujem da će mu oprostiti i muvanje sa tom djevojkom, ali zasad ne popušta – rekao je izvor pomenutog lista.

(Informer.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here