TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Horoskop za danas, evo šta vam zvijezde poručuju:

OVAN
LJUBAV: Možda ćete flertovati sa nekim iz komšiluka ili s nekim koga ćete sresti blizu svog mjesta stanovanja. POSAO: Slatkorečivost će vam danas mnogo pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete magično privlačni, čak i više nego što već jeste ovih dana, zbog čega će se neko ludo zaljubiti u vas. POSAO: Snažna umjetnička inspiracija i osjećaj za lijepo. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Imaćete sjajnih prilika za ljubav jer ćete biti okruženi privlačnim osobama koje će pozitivno reagovati na vaš šarm. POSAO:
Povećan priliv novca, ali i impulsivna ulaganja. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Bićete zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu vam se rizik uglavnom ne isplati, ali danas bi se moglo desiti upravo suprotno. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV
LJUBAV: Imaćete problema da definišete odnos u kome ste. Nije jasno ni šta vi osjećate i želite, kao ni osoba koja vam se dopada. POSAO: Trpećete zbog nepoštenog poslovanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

DJEVICA
LJUBAV: Lako se može desiti da vas privuče neko iz kruga prijatelja, neko ko će vam učiniti neku uslugu. POSAO: Povoljan dan za samoprezentaciju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Poštujte postavljene granice i pravila ponašanja u odnosu ako želite da očuvate harmoniju. POSAO: Otaljavaćete posao, što će vam se obiti o glavu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Snažna hemija između vas i osobe koja vam se dopada pomoći će da se čvršće povežete. POSAO: Budite oprezni ukoliko baratate tuđim novcem jer ga lako možete izgubiti. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRIJELAC
LJUBAV: Loša komunikacija sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Nećete ostvariti stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Rad u djelatnostima koje imaju veze sa privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Uganuće.

VODOLIJA
LJUBAV: Partner neće biti zainteresovan za fizičku komponentu ljubavi i bitno je da vi ne forsirate fizički kontakt. POSAO: Imaćete problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Osjetljivo.

RIBE
LJUBAV: Neiskrenost u odnosu i tajne koje ga narušavanju. Vaše tajne će biti otkrivene. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške zbog nepažnje. ZDRAVLJE: Budite oprezni sa lijekovima.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here