TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Moja supruga ima drugog muškarca, u to sam uvjeren. Danas nakon što sam se vratio kući iz grada, legao sam malo da odrijemam .

Međutim ne lezi vraže, vrlo brzo me je probudio zvuk fena za kosu. Tada sam krišom ustao i vidio kako se moja žena sređuje. Obukla je neki izazovni veš, frizura je nova, ful šminka, ma sve tip top. Onda sam se vratio u dnevnu sobu i pravio se da spavam.


Nije prošlo dugo, kad eto ti nje, prolazi pored mene žurnim korakom i odlazi vani. Nije je bilo nekih možda 3 sata, a kada se vratila, na njoj se vidjelo da je bila iscrpljena i raščupana. Tada sam je upitao gdje je bila, a ona mi bez ikakvog ustručavanja reče “Sa šefom”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U tom sam je trenutku tako zagrlio i pribio uz sebe i po ko zna koji put joj zahvalio. Ne mogu vam opisati koliko je volim, baš zbog toga što ne krije ništa od mene, i aspolutno nema nikakvig tajni. Ništa ne tajimo jedno od drugog.

Možda će neko reći da to nije sasvim normalno što ja radim, ali meni to ne predstavlja problem jer znam da sam ja muškarac koga ona voli i za koga bi dala svoj život. A za ove druge … ha za njih se ne brinem, oni su samo prolazni. Meni se uvijek vraća i to je ono najbitnije od svega, jer sa njima sigurno neće ostariti, nego sa mnom. Sve bih joj oprostio na svijetu, pa čak i tog šefa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here