TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Poznata pjevačica Goca Tržan emotivnom porukom čestitala je 13. rođendan svojoj naslednici Leni, a tom prilikom se prisjetila i kako je izgledao njen porođaj, te i da su se ljekari borili za njen život.


Ona je na svom profilu na Instagramu podijelila nekoliko zajedničkih fotografija sa svojom mezimicom.


– Prije 13 godina tačno sam se u ovo vreme spremala da te donesem na svijet, bila si mirna i nije ti se baš žurilo, i tek u 20:05 sam prvi put čula tvoj glas i vidjela tvoje oči. Zaplakala si samo dva puta, promuklo, onda su te stavili pored mene i samo si me gledala… Nisam osjećala ni bol, ni strah što su se ljekari uspaničili oko mene da mi spasu život, samo sam gledala u tebe sa osjećanjem pripadanja. Isto tako te gledam i danas, sa ponosom, s ljubavlju, ponekad sa zebnjom da nešto ne radim kako treba… I grešiću, sigurno. Jedino u šta sam sigurna je da ću te zauvek voljeti, da ćes biti moja najveća radost i najveći bol, da će me svaki tvoj zagrljaj činiti najsrećnijom u univerzumu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Draga moja Leno, srećan rođendan, dobro došla u tinejdžersko doba, budi nam zdrava i srećna, oprezna, a ipak puna života i ljubavi za druge… Znaj da si moja do kraja vremena, da je tvoje srce kucalo ispod mog i zato smo zauvek povezane i u radosti i u bolu. Voli te tvoja majka – napisala je Goca u opisu zajedničkih fotografija sa Lenom na Instagramu.

Izvor: alo.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here