Nailazi na prepreke

Nakon što su se sukobili Zvezdan Slavnić i Uroš Ćertić, Ivan Marinković je ustao da prokomentariše Slavnića.

On je istakao da je rijaliti Zvezdan zapravo mjesto za druženje, te da ne smije da vjeruje ljudima jer će mu zabiti nož u leđa kao što je to uradio Super Cveta.

– Kada je Zvezdan pričao o svom životu, rekao sam da se Zvezdan ovdje druži. Socijalizacija uključuje i ono što vam se dešava. U sklopu ovoga, pošto ste ovo izabrali, neću govoriti o tome čemu ste se protivili. Vjerujem da to ne utiče direktno na tebe, na tebe utiče ono što ti se dešava po cijeli dan, i patiš iznutra. Neke djevojke su te već iznevjerile, i to je ono što ti najviše smeta. Treba da shvatite da i djevojkama i muškarcima dajete sve od sebe, ali nećete od svakog dobiti nešto zauzvrat – rekao je Ivan.

– Prekidam ga, on to radi jer je iznutra ljepši – rekao je Miljan.

– U tim pismima se prepoznaje šta rade ove dame, a ne on – rekao je Mića.

– Ovakav neko treba i mladim djevojkama, a mi im to očigledno ne damo. U Zvezdanu su prepoznali da: “Nije nikoga uvrijedio”. Cveta mu je slučajno zabila nož u leđa – rekao je Marinković

– Da li mu je Uroš zabio nož u leđa? To odmah kažeš. Ivane, kad nešto kažeš, to ima težinu – uskoči Mića.

Zvezdan Slavnić
– Ivan mi je rekao svoje mišljenje o cijeloj priči. Samo ću to reći. Zar stvarno mislite da nakon šestog dana nisam mogao reći sve o svima? Zašto? Znate kada vas takvi likovi prođu nakon sedam godina, kada sam ja postao doktor nauka. Ponavljam, nisam došao zbog istrage, nego zbog rijalitija. Hoće li mi neko od vas zabiti nož u leđa? Ok, to pokazuje o tebi. Sanja, kakvo god mišljenje imala, sve je rekla, sad je otišla i pohvalila me… Da ja unaprijed pravim cirkus, ne mogu to, nisam ja takva, ne mogu to ! Neka sam ja kriv – rekao je Slavnić.

– Pogledajte kako je nama koji smo godinama u rijalitiju – rekao je Marinković.

Više detalja možete pogledati u videu ispod.