TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tokom emisije Nominacije sa Milanom Miloševićem, voditelj je dao riječ Lepom Mići.

Kao prvo, reći ću jednu stvar. Reći ću onako kako ja gledam. Što se tiče Dejana, od samog starta sam stao na njegovu stranu. Ali vidim ovdje se miješaju babe i žabe. Ima nekih benignih stvari i onih koje nisu bitne. Odnos i njihov brak je važan a ne te gluposti koje kome šta rekao. Ovo je sada slika i prilika Dalile, koja je emotivno unakažena, njoj više niko ne može da pomogne. Što se tiče Dejana, on je ponižen, najstrašnije izvrijeđan i mislim da je sa svojim ponašanjem u tom momentu izdržao na pravi način. To je za divljenje. Možda je bolje da se svađao a ne ovako da izgubi sebe i izgubi toliko kilograma, možda je trebao na neki način da spasi svoju psihu, ovako je sve ostavilo trajne posljedice. Svaki dan mu govorim da se vrati majci, ocu i bratu, više neću da ga vraćam na sve ovo – izjavio je Lepi Mića.

Printscreen Pink.rs

Da li je loše tebi bilo? – pitao je Dejan Dalilu.
Evo, ovo mi je dao i rekao da sam ovo ja, ostatak limenke! Eto kakve stvari radi perfidno i u tišini, a posle ja ispadne da sam ja luda. Nema razloga da pored svih ljudi, ti radiš to, nemoj da se sladiš. Nikada neću pričati o tome kako se osječam, izvući ću se mnogo jača! Mnogo si jadan! Jesam pogriješila, ali nema potrebe tako da se ponašaš, od danas više nećeš dobiti od mene ništa, ni jednu jedinu riječ! To davanje limenki, ili taj silos, to su stvari koje mene ubijaju. Nema potrebe da se tako ponašaš, da me dodatno ubijaš sa svojim doskočicama! Nikada neću kukati kao on i govoriti koliko se raspadam, neću tražiti sažaljenje od ovih ljudi, ali se većina ovdje sladi. Nemoj da iko misli, da nisam svjesna ko mi prilazi iskreno a ko zbog kadra, dovoljno sam pametna da znam ko mi šta radi iako sam u najgorem nervnom rastrojstvu. Jesam luda ali nisam glupa! Bila sam iskrena, jesam pogriješila, ali sam se iskreno zaljubila u njega i naravno da ne bih voljela nikome to da se desi – govorila je Dalila.

Printscreen Pink.rs

Tako! Zato ti plačeš, a ne zato što se kaješ! Ja znam da ona plače zbog Filipa a ne zbog mene, ali prva me je provocirala, vidjela je Matora – pravdao se Dejan.
Ti sve radiš sve da bi me oni ponižavali, a onda pošalješ ljude da pitaju kako sam! Ti si đubre jedno! – vikala je Dalila.
Ko je bre slao ljude? Pusti ti mene i gledaj sebe – odbrusio je Dragojević.

Printscreen Pink.rs

Imam li ja pravo da se osjećam tako? Imam li pravo da razmišljam o svojoj porodici? Imam li pravo da mislim o svojoj budućnosti? Imam li prava? Znam da mene moj otac nikada neće – urlala je Dalila.

Printscreen Pink.rs

Šta ti znaš o mom ocu? Šta ti pričaš alo? – vikala je Dalila iz petnih žila.
Ko je to pričao luda ženo? – pravdao se Luks.
Luda sam! Jesam! Šta vi pričati o mojoj porodici? Šta ti znaš? Vi ste svi iz zlatnih porodica došli? – vikala je Dragojevićka.

Printscreen Pink.rs

Nakon pauze za reklame, Milan Milošević se vratio u Bijelu kuću, pa dao riječ Lepom Mići kako bi nastavio izlaganje.

Printscreen Pink.rs

Rekao sam da se sve ovo odrazilo na njega i mentalno i fizički i nadam se da će izaći zdrav potpuno i da će da se vrati porodici. Mislim da je Dejan pokazao neke stvari ovdje koje su mene zadivile. Dalila mora da ćuti i da trpi sada sve što on radi, jer je od nje on preživio najgore od nje. Naići će njegova ljubav života, samo treba da misli na sebe i da krene dalje. Što se tiče Dalile, ona je neko ko je ovdje uradio lošu stvar. Ono što je uradila svom mužu, vrlo brzo joj se vratilo. Dobila je najveće poniženje, kao d*olja, kao krpa, nešto najgore što je moguće. Pravi muškarci završavaju stvari riječima, to je autoritet, a ne ovako. Što se tiče Dalile, emotivno je razvaljena kao kanta, ali šta je tražila to je dobila. Da se razumijemo sve ima što jedna treba žena da ima, ali kada je u ovakvom stanju zadnji ću joj govoriti pridike. Ona mora da ćuti Dejanu, da od*ebe sve što može i jedino tako može da se ohladi i sačuva. Kada ona bude u ovakom stanju uvijek ću biti uz nju. Dalilu šaljem u izolaciju, Dejana ostavljam – nastavio je Mića.

Printscreen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here