TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U toku je emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem, voditelj je dao riječ Sandri Rešić.

Kada je u pitanju Dalila, evo i sada, kad vidim kako puca, uvijek se lomim da li je ona loš čovjek ili je ranjena zvijer. Uvijek pomislim, nema loišijeg čovjeka od nje, a onda pomislim nekada je bolje od svih nas poslije svega što joj se dogodilo. Ne znam ni sama. Večeras vidim da joj je zaista loše, nisam surov čovjek po prirodi, pa razmišljam kako da teče moja nominacija. Dalila je neko ko je mene mnogo uvrijedio ovdje, a da joj nikada nisam ružnu riječ uzvratila. Povrijedila mi je nekoliko puta. Niko nije imao problem sa njenim izborima, sve je to ljudski. Ja samo mislim, da treba da gledaš sebe, ali ti uvijek radiš kako misliš da treba i manuću se savjeta – govorila je Sandra.

Prinstceen Pink.rs

Prestani indirektno da me spominjejš, začepi! – viknuo je Dejan.

Prinstceen Pink.rs

Sam se pominje! Ne zanima me! Svjesna sam svoje greške, jesam pogriješila, najgore sam rekla, nasrnula na njega i to je sve! Od danas nema ni nasrtaja ni vrijeđanja, ja vam to obećavam! Da ne bih bila neko zbog koga će on da plače. Molila bih njegove prijatelje da ga posavjetuju, da vrate njega onakvog kakav je bio. Krivo mi je zbog svega, kajem se ali da ispravim ne mogu. Koliko god misliš da sam loša, meni je i dalje teško i ne mogu da te gledam takvog, molim te gledaj sebe jer ti ja ne mogu pomoći. Ne mogu još da mislim i na tebe, pucam po svim šavovima, glumim da sam jaka, da li je to nešto loše? Ja živim sa čovjekom koga sam povrijedila i sa čovjekom koji je mene povrijedio, a ti živiš samo sa mnom! Teško mi je, dovedi se što prije u red jer ja moram sebe da izvučem iz svega – ubacila se Dragojevićka.

Prinstceen Pink.rs

Nisam neko od tih ko se sladi tvojim suzama. Jedinu stvar koju bih promijenila kod tebe je to da ne budem bezobrazna i arogantna. Prema meni si ispala toliko puta loš čovjek, a mogla sam da budem tvoj drug – nastavila je Rešićeva.
Nisi mogla, jer si me ostavila u onoj situaciji i ostavila me. Koliko god da mi je loše, znam ko mi je drug a ko ne. Pojedinci su tu samo da bi se sladili jer su puni gnevna prema meni, ma*š u pi*ku materinu. Matora je meni ovdje broj jedan od samog početka. Mogu da misle šta hoće, ali ko me zna svjestan je da bih nekome dala krvi. Obratiću se svojoj porodici. Mama budi sigurna, ti ljudi iznad tastature ne mogu doći do tebe ni do mene i batali to. Obraćam se i svom ocu, znam da si gospodin, izvini za sve što sam uradila, iskupiću se za sve što sam uradila kad izađem, volim te najviše na svetu – dobacila je Dalila.

Prinstceen Pink.rs

Dejan je dobar, emotivan. Od njega sam od samog starta i to je jasno. Mislim da se odlično nosi sa svim. Sve što se govori kada sam ja u pitanju, kao što je Miki pokušao da me omalovaži kao prijatelja, neću više reagovati na to. Možda nisam bila dobra u mnogo toga, ali sam svjesna da sam uvijek bila dobar prijatelj. Dejan je sada moj prijatelj i biće moj prijatelj, kada budem potrebna biću tu, kako bilo šaljem Dalilu naravno – rekla je Sandra.

Prinstceen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here