Bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, Marija Kulić završila je u Urgentnom centru u Nišu, nakon čega se oglasila i otkrila šta joj se desilo.

Naime, nakon što je javnost ostala zatečena viješću da je Marija hospitalizovana, ona se oglasila i otkrila da je njen doktor otišao na godišnji odmor, ali da mora otići privatno da provjeri pankreas i želudac.

– Trebalo je da jutros ostanem na ispitivanju, u bolnici, odem i doktor koji je trebao da me primi, danas otišao na godišnji odmor. Poludela sam. Vraća se tak 20. jula. Moraću da idem privatno! Namerno je rekao danas kad ide na odmor da bi išla privatno. Kakvo je to g**no! Treba da se ispita pankreas i želudac! Ništa strašno, kažu, ali mora da se proveri – napisala je Marija na Instagram profilu.

Marija Kulić / Izvor: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

Podsjetimo, Kulićeva je nešto ranije potvrdila za Informer da je primljena u Urgentni centar.

– Danas mi nije bilo dobro. Osećala sam se malaksalo, izmoreno, na kraju mi je pozlilo i završila sam u Urgentnom centru. Sada se osećam dobro, ali mi je bilo baš loše – rekla je ona za Informer za ne želeći da iznosi više detalja o svom zdravstvenom stanju.

Marija Kulić / Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

“Marija, ja ću dobiti otkaz”
Broj fanova Miljane Kulić sve više raste a njena podrška se uvećava iz dana u dan. Kulićeva je nedavno podijelila jednu poruku od vjerne pratiteljke, koja dobro oslikava koliko ljudi vole Kulićevu. Obožavateljka je potvrdila da se plaši da će dobiti otkaz jer cijele noći prati šta Miksi radi.

-Marija, ja ću, zbog tvoje Miljane dobiti otkaz. Svaki dan idem neispavana na posao – napisala je gledateljka, a Marija podijelila.