Direktor Hajp produkcije Saša Mirković objelodanio je da ćemo od 7. septembra imati priliku da na ovoj televiziji gledamo novi rijaliti program, pod simboličnim nazivom “Imanje”, budući da će zadatak učesnika biti život i rad na selu, kao i obavljanje svih kućnih i seoskih poslova, te briga o brojnim domaćim životinjama.

Rijaliti će se snimati u Lisovićima, na prostoru gdje se snimala vrlo gledana “Farma” za televiziju Pink. Kako se polako približava datum početka prikazivanja, produkcija polako najavljuje učesnike ovog novog i vrlo ambicioznog projetka Hajp televizije.

Sada su zvaničnici Hajpa potvrdili ko će biti treći učesnik Imanja. To je potvrdio i Mirković putem svog Instagrama.

“Pored Elmedina imamo još jednu mladu nadu iz Bosne i Hercegovine a to je Arnel Karić. To su učesnici koje ćemo vam prikazati, za ostale morate da sačekate 7.9.”, napisao je Saša Mirković.

Imanje / Izvor: Instagram printscreen/sasa_mirkovic_officia

Arnel Karić je sportista i prvi rođak Elmedina Karića. Arnel ima veliku ljubav prema domaćinstvu, a imali ste prilike da ga vidite u projektu “Život sa dve žene” na HypeBiH.

Voli da se bavi istraživanjem i poljoprivrednim radom. Kao i da sadi najlepše cvijeće zbog čega je omiljen među ženskim svijetom. Kao mlada nada, primjer je vrijednog i radnog sportiste, a kako će se snaći na “Imanju”, vidjećemo u septembru.

Imanje / Izvor: Instagram printscreen/sasa_mirkovic_officia
Njegov rođak je takođe učesnik
Elmeldin Karić učesnik je rijalitija “Život sa dve žene”, a ujedno je i drugi potvrđen učesnik rijalitija “Imanje”. On je samoproglašeni sultan i poznat je po vrlo kontroverznom životu.

“Posle Strahinje Jenića imamo jos jednog pažljivo odabranog učesnika “IMANJA”! Danas je Elmedin Karić potpisao ugovor… Bravo za ceo tim Hype BiH na čelu sa Memom Haljevcem”., napisao je Mirković.

Pored kontroverznih Karića, u rijalitiju će da učestvuje i Strahinja Jenić, momak koji je svojom dobrotom osvojio Srbiju.