Bivša zadrugarka Sanja Grujić izazvala je veliku pažnju javnosti svojom posljednjom drastičnom promjenom izgleda.

Naime, Sanja je odlučila da osvježi svoju frizuru izvlačenjem plavih pramenova i uradila je popularni balejaž, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara i pohvala na društvenim mrežama.

Nakon što je Sanja objavila fotografije svog novog izgleda na društvenim mrežama, reakcije fanova i javnosti nisu izostale. Mnogi su pohvalili hrabrost i odlučnost Sanje da eksperimentiše sa svojim izgledom, ističući da joj plavi pramenovi izuzetno laskaju. Komentari su se samo nizali jedan za drugim, a većina ih je bila u znaku oduševljenja.

Zadruga 6
Sanja Grujić Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ova promjena nije samo estetska, već predstavlja i Sanjin korak ka savremenim frizerskim trendovima. Balejaž tehnika bojenja kose postaje sve popularnija zbog svoje prirodnosti i mogućnosti prilagođavanja različitim tipovima kose, a Sanja je svojom promjenom pokazala da prati aktuelne modne i ljepotne trendove.

Sanja grujić
Foto: Instagram printscreen/sanjagrujic_official

Sanja Grujić je oduvijek bila prepoznatljiva po svom jedinstvenom stilu, a ova promjena frizure samo je dodatno naglasila njen beskompromisni stav prema modi i ljepoti. Mnogi pratioci su izrazili nadu da će ih Sanja inspirisati da i sami eksperimentišu sa svojim izgledom i prate nove trendove.