Veliki šef je organizovao proslavu rođendana Lejdi Di, a tom prilikom je dobila čestitke i poklone od svojih prijatelja i porodice. U jednom trenutku je nastao muk na njenom licu, kada je ugledala pismo koje je stiglo.

Lejdi Di se šokirala kada je vidjela da je stigla čestitka za Danijela Đukovića Munjeza. On je prišao i prepoznao rukopis svoje majke. Munjez je prišao Lejdi kako bi pročitao poruku koju je dobio, a kada je video da je u pitanju kritika, nije znao kako da reaguje, te se takmičarka nadovezala.

Dragana Sretenović, Lejdi Di
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga

– Evo stigla je i za tebe čestitka Munjo – rekla je Lejdi.

– Je l’ moguće? Daj da vidim – rekao je Munja.

– Jao jeste to je rukopis moje majke, nemoj da čitaš naglas. Rekla mi je za ono što sam Slađu izvrijeđao – rekao je Munja.

Danijel Đuković Munjez
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga

– To je moja mama… To je od moje majke. To je za situaciju za Slađu… To je zbog tebe – rekao je Munjez.

– Ja ću da ga izrešetam, ne brinite majko ništa – rekla je Lejdi Di kroz osmijeh, aludirajući da će ga ona prevaspitati.

Inače, Danijel Dujković Munjez je nedavno bio u velikom problemu zbog Aneli Ahmić i flertovanja sa njom, ali na tom punu je stao Marko Janjušević Janjuš, koji je imao žestoko mišljenje o svemu:

– Znaš da ću izaći, nemoj da te vidim pored Munjeza, pa da imamo problem. Bićeš mrtva za mene – rekao je Janjuš, a Aneli je tvrdila da nema šanse da dođe do toga.

– Ne znam kako ću izdržati bez tebe. Znaš koliko si mi potreban, samo ti budi dobar i brzo mi se vrati.

(Srbija Danas)