Aleks Nikolić završila je uplakana u pušionici, nakon što joj Nenad Macanović Bebica saopštio da ju je Dejan Dragojević ostavio.

Naime, Bebica je otkrio Aleksandri da ju je Dejan ostavio, a onda potom je počeo da zbija šale na račun njihove veze, što je Aleksandru još više izvuklo iz takta.

– Šta se smiješ podmuklo? Nije smiješno. A ja ću tek da se smijem – besnela je Aleks.

– Tako i treba – odgovorio je podrugljivo Bebica.

– Ti si kvaran, jako si kvaran. Prekvaran si – vrijeđala ga je Nikolićeva, a Bebica je nastavio da je provocira:

– Nemaš pojma! – poručio je Bebica.

– Ti misliš da si neki mangup? – pitala je Nikolićeva.

– Sve znam, sve što treba da znam. Saznaćeš kad izađeš – bio je misteriozan Macanović.

– Da li je on normalan? Te fore nekom drugom. Miljana, razmisli kakav je u suštini i kakve namjere ima – pokušavala je Aleks sada da uvuče i Kulićevu u raspravu:

– Hajde, bivša djevojko pobjednika – odbrusio je Bebica.

– Da li stvarno misliš da je tako? – pitala je Nikolićeva.

– Tako je – odgovorio je Macanović.

– Ti si budala – rekla je Aleks, pa se okrenula se i otišla.

Aleksandra nije mogla da prestane da lije suze zbog same pomisli da ju dečko ostavio, a zadrugari su dali sve od sebe da je oraspolože.

– Nema potrebe da budeš nervozna, kad znaš da ništa ne radiš. Kako Zvezdana boli k*rac? Ako si čista, nema potrebe da sumnjaš. Ako znaš da si čista, nema potrebe da budeš nervozna. Zašto misliš da bi on to uradio? A ovo što sam ti rekla (za Marka) je istina, a on se smorio, jer zna koja je osoba to rekla. Ako znaš da sa tvoje strane nema ništa, nema potrebe da sumnjaš u to… Ti si posljednjih par dana nervozna, ne znam šta se dešava, treba da dobiješ? Šta te muči? A i vidjećeš ga za 30 dana – rekla je Matora.

Podsjetimo, Aleksandra i Dejan su započeli romansu nakon što ga je vjenčana supruga Dalila prevarila pred milionskim auditorijumom. Nikolićeva mu se našla kao podrška, a po završetku rijalitija se nisu odvajali.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here