Jelena Golubović akutelna takmičarka je šeste sezone “Zadruge”, a učešće u ovom rijalitiju za nju prolazi neočekivano mirnije nego sva prethodna.

Poznato je da je glavni adut ove zadrugarke britak jezik, međutim u luksuznom zdanju u Šimanovcima u više navrata je pokazivala svoje gole grudi, a to je činila i tokom učešća na “Farmi” i “Parovima”.

Tokom takmičenja u “Zadruzi” 2017. godine mnogi tadašnji učesnici posumnjali su da li su Jelenine grudi prirodne, a ona je odmah odlučila da stane preispitivanjima na put.

U toalet odvela je tadašnju učesnicu glumicu Žižu Stojanović, kojoj je tada bilo 87 godina, kako bi se pred njom skinula i pokazala joj čime raspolaže.

Žiža je ono što je videla podijelila i sa ostalima.

– Grudi su joj prirodne! Prirodne, a bradavice su joj kao Macine – istakla je glumica, uporedivši poprsje Golubovićeve sa grudima Mace Diskrecije.

Mnogi su u to vrijeme osudili ponašenje rijaliti-zvijezde, te su konstatovali da ovim činom Jelena nije imala poštovanja prema Žižinim godinama i dugogodišnjoj karijeri, te da je infarkt mogao biti mogući ishod za tadašnju takmičarku “Zadruge”:

Izvor:Srbijadanas

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here