Milijana Bogdanović postala je poznata nakon učešća u rijalitiju “Parovi”, a evo kako danas izgleda i sa kim je u vezi.

Rijaliti zvijezde Milijane Bogdanović svi se sjećaju iz “Parova”, a poznata je i onima koji nikada nisu gledali rijaliti budući da se o njenom braku sa pet decenija starijim Milojkom Božićem polemisalo na sve strane, a o tome se čak pisalo i u svjetskim medijima.

Kontroverzni par upoznao se kada je njoj bilo 18 godina, a oboje su rodom iz istog sela Pilatovići nadomak Požege. Zbog prevelike razlike u godinama njih dvoje nisu mogli da sklope crkveni brak, a njihova veza od samog starta je bila turbulenta.

Miljana je čak priznala da je Milojka prevarila sa njegovim rođakom i to prije braka.

„Ma nije mi blizak rod, osmo koljeno. Osramotila je i mene i sebe“, pričao je tada Milojko, a jednom prilikom je bivšu suprugi optužio da se bavi prostitucijom.

Miljana je jednom prilikom otkrila da je imala veoma teško djetinjstvo i da je odrastala uz oca koji je bio al*oholičar i nasilnik.

„Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je cijelu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me je izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umijem i znam“, ispričala je svojevremeno Miljana.

Kada je okončala vezu sa Milojkom, Miljani je ponovno učešće u rijalitiju donijelo i novu ljubav, a u pitanju je 29 godina stariji pjevač Ivan Gavrilović, koji je oženjen.

Pjevača je umalo koštala braka, a njihova ljubav je bila kratkog daha napolju.

Međutim, da je po izlasku iz rijalitija promijenila život iz korijena, Milijana je potvrdila kada se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milijana Bogdanovic (@milijanabogdanovic)

“Obožavam autobuse i oduvijek sam željela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lijepo vaspitanoj djevojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promjenom koju sam napravila”, rekla je Milijana i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

“Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promjene”, zaključila je bivša rijaliti učesnica.

(STIL)