Večeras će se, kako i svakog utorka godinama unazad, emitovati još jedna emisija “Ami G šou”, na Pink televiziji, a voditelj Ognjen Amidžić ugostiće specijalne goste.

U “vrućim stolicama” i na teškim zadacima naći će se najveća rijaliti zvijezde Kristijan Golubović i Kristina Spalević. Osim njih, specijalni gost je i njihov nedavno rođeni sin Konstantin.

Podsjetimo, Kristijan je nedavno otkrio da zna novu učesnicu, partnerku Zvezdana Slavnića, Anu Ćurčić.

– Anu znam iz veze sa mojim jako dobrim prijateljem. Bili su zajedno. Imali smo poštovanje, kodekse. O Ani mogu da kažem sve najbolje iz tog doba – prisetio se Kristijan.

– Ana je planirala rođendan iz moje kafanice, da pošaljemo asortiman najlepših domaćih jela. Bila je u kontaktu sa mojom Kristinom non-stop. Kada je počelo gledanje njegovo sa Aleksandrom, žena je kukala na sav glas, da pogledi njegovi ka Aleksandri nisu obični, da li je on budala… Ja sam tada bio u “Zadruzi”. Mislila je da ću se vraćati u rijaliti, tražila mi je da ga trgnem. Pitala me je: “Je l’ si ti primjetio?”, a ja iz poštovanja prema Zvezdanu i Moki sam se pravio lud. Znači, ispadam ja budala zbog onog što svi vide – pričao je Golubović.

Osim njih, u čuvenom studiju u Šimanovcima biće i novinar i voditelj “Zadruge” Marko Đedović i pevačice Marina Visković i Indira Aradinović Indi.

Podsetimo, Indi se nedavno u javnosti potukla sa sestrom Editom Aradinović, zbog čega je i dalje glavna tema medija.

Šta će sve poznati večeras otkriti, ostaje da vidimo u 22 časa na Pink televiziji.

Nakon toga, kako obično biva, održaće se žurka u “Zadruzi”. Ko će zabavljati aktuelne takmičare, da li možda baš neko od gostiju iz “Ami G šoua”, ostaje da vidimo.