TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov već su uveliko u romantičnoj vezi, a repera je od nedavno počela da muči misao da Ivana može da mu uzme imovinu s obzirom da ima ovlašćenja da koristi njegovu karticu.

Reper je u nervnom rastrojstvu od kada je dobio informaciju da je njegova supruga Ivana u kontaktu sa njegovim neprijateljem Vladimirom Tomovićem.

– Ša je u veoma lošem stanju, puca po svim šavovima zbog saznanja da je Ivana u kontaktu sa Tomovićem. On je posesivan i ljubomoran i ne može da podnese činjenicu da je ona sa nekim ko je njegov ljuti neprijatelj. “Vladimir će da troši moje pare” viako je Ša i zamolio produkciju da mu omogući razgovor sa advokatom – kaže izvor blizak prevarenoj supruzi.

On zna kakva je Ivana, on veruje da će ona prebaciti sav novac na svoj račun i da mu neće ostaviti ni dinara. Kako bi mu se na neki način osvetila, Ivana planira da od njegovih para kupi kuću na periferiji Beograda, na Avali. Čak se konsultovala i sa Tomovićem o placu i kući, imaće kamere i visoke zidove, Ša neće moći ni da priđe – prizna navodno Ivanina drugarica.

izvor:Kurir

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here