TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ovonedeljni vođa Filip Car nastavio je da iznosi mišljenje o zadrugarima. Milanu Jankoviću Čorbi je dao srednji budžet, te je iznio svoje mišljenje.

– Ti si imao najčvršći stav što se tiče Vladimira, ja sam ti zamjerio neke tvoje zezancije, tvoja podbadanja kada nisam u stanju da podnesem, neke stvari koje su se ticale Maje i Janjuša, ja da ti popujem, ja sam gori i od tebe. Meni preovladavaju neke stvari, gdje ti nisi škrt, stvarno ćeš dati svima sve – izjavio je Car.

– Srednji budžet ide Ani Bulatović, što se tiče tebe, ti znaš da te ja gotivim, da si mi draga, da imam dobru riječ o tebi. Osjećam spontanost i iskrenost iz dobre i plemenite porodice, da si dobra i neiskvarena osoba!

– Ša, ti znaš šta si napravio, o tome ljudi pričaju, a to nije moja stvar, ja nisam Ivana, ni tvoj tata – počeo je Car.

– Samo da kažem, osoba je ista kao ja, uradio bih još 500 puta isto! Što se mene tiče, ne kajem se ni najmanje, opet bih isto uradio – rekao je Nenad Aleksić Ša o prevari sa Tarom.

– Ja vas ne diram što se tiče toga, što se tebe tiče, nisam te neke stvari morao ni pitati, ti si zadužen za moju šaumu! – rekao je Filip.

Izvor:Puls

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here