Pjevačica Severina se jako svidjela porodici Kojić prilikom susreta sa njima.

Iako je ljubav Severine Vučković i Igora Kojića uzburkala javnost, Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja podržavaju vezu svog sina.

Seve je potpuno opčinila roditelje novog izabranika prilikom susreta sa njima u Beogradu.

– Hrvatska pjevačica posjetila je Kojiće u njihovom domu na Bežanijskoj kosi i oni su se prijatno iznenadili koliko je Severina neposredna i ljupka. Svidjela im se više nego ijedna prethodna Igorova djevojka, bez obzira na veliku razliku u godinama. Ona ih je kupila ogromnom ljubavlju koju pokazuje prema njihovom sinu i time što je prijatna u ophođenju sa svima – ispričao je dobro upućeni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Pošto je Dragan Kojić Keba na turneji u Americi, stupili smo u kontakt sa njegovom suprugom Oljom, koja se skoro nikad ne miješa u estradne priče svoje porodice, ali ekskluzivno za Kurir je potvrdila naša saznanja.

– Poštujem Igorov izbor, a koliko sam do sada imala prilike da vidim, Severina je sjajna osoba i, što je najvažnije, dobar čovjek. Uvijek glasam za ljubav. Uvijek sam željela da moja djeca imaju partnere i vezu kakvu smo imali i imamo Dragan i ja. Vjerujem da smo im bili dobar primjer – kaže Severinina svekrva.

Podsjećanja radi, i folker se sa turneje u Americi oglasio putem Tvitera, nakon što su pojedini mediji njegovo ćutanje okarakterisali kao protivljenje.

Podrška iz Amerike

– Nije tačno da sam se izolovao iz medija. Trenutno sam na turneji u Americi i jasno mi je da neki žele sapunicu, ali nijednu izjavu povodom Igorove veze nisam dao, niti ću dati jer je to njihova stvar, a izbor Igorovog srca je i moj izbor – poručio je Keba sa drugog kontinenta.

Inače, Severina i Igor svaki slobodan trenutak provode zajedno, a u posljednje vrijeme nježnosti razmjenjuju i javno na društvenim mrežama.

Tako se i na zajedničkim fotografijama koje su počeli da objavljuju vidi koliko je zaljubljeni par srećan i koliko ne mari za tuđe komentare.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here