Slavka je, kako je rekla njena ćerka Jasna, od dana kada je Arkan ub,ijen čekala kada će mu se pridružiti

Majka Željka Ražnatovića Arkana preminula je 4. decembra 2012. godine u Kliničkom centru u Beogradu. Slavka Josifović Ražnatović preminula je u 87. godini života, a kako je na dan sahrane rekla njena ćerka Jasna Diklić, Slavka je od dana kada je izgubila sina čekala kada će je položiti pored njega.

Ceca Ražnatović nije prisustvovala sahrani svekrve, pošto je bila na turneji u Australiji. Kako je rekla, da je bila bliže sigurno bi prekinula turneju, a umjesto nje na sahranu su došla djeca, Veljko i Anastasija, kao i Cecini roditelji iz Žitorađe.

Filip Plavčić

Godinama unazad spekulisalo se o tome kakav odnos je Ceca imala sa Slavkom, naročito nakon Arkanovog ubistva. Poznato je da je često dolazila u porodičnu kuću, da su djeca bila vezana za nju, ali se spekulisalo o tome da li je bila bliska sa Cecom.

Sada se pojavila njihova prva zajednička fotografija u javnosti, na kojoj su Ceca i Slavka, ali i Cecina majka. Ako je suditi po njoj, njih dve su i te kako imale lijep i dobar odnos.

Cecina majka lijevo, Ceca u sredini i Arkanova majka skroz desno:

-Pogodila me vijest o smrti svekrve, ali bilo je skoro nemoguće otkazati koncerte, jer bih ugrozila druge ljude uključene u njihovu organizaciju. Da sam bila bliže pomerila bih ili otkazala koncerte. Cijela moja porodica, majka otac, ujak i moja djeca su bili na sahrani – rekla je Ceca tom prilikom.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here