“Meni se crijeva okrenu kad on pomene njegove vjeridbe!”

Aktuelni voditelj “Zadruge” Marko Đedović gostovao je nedavno u jednoj radio emisiji.

Dotakao se bivšeg ukućanina i svog prijatelja, Dejana Dragojevića. Progovorio je o Dejanovoj navodnoj vjeridbi, te izrazio zabrinutost za postupke

Đedović je progovorio na temu tračeva vezanih za vjeridbu Dragojevića i njegove nove djevojke.

– Lijepa djevojka, želim Dejanu svu sreću. Neko je skoro pomenuo vjeridbu, meni se crijeva okrenu kad on pomene njegove vjeridbe. On nije normalan po tom pitanju! Sto puta sam mu rekao: “Idi bre druže po ulici, rokaj se, zezaj se… Idi sa Davidom, on je neko ko bi trebao ranije da se smiri. Ja ne priznajem život po pravilima sredine, da moraš da se oženiš. Sad će meni baba da kaže kad ću i gdje svoju tjelesnu izlučevinu da izručim da bi ona bila srećna. E pa baba ako ti se izručuje idi pa rađaj – kazao je Marko.

Uporedio je Dejana sa njegovim bratom, Davidom Dragojevićem.

– David mi je mnogo stabilniji u tim stvarima. Dejan će se opet zaljubiti, pa opet ući u vezu… Rođena su braća ali tipski pokazuju da postoje ta dva tipa muškarca. Jedan je prosto rečeno k*rvar, a drugi emotivno nestabilan pa traži ljubav u drugim ljudima. Ako moram da biram biram ovo drugo, jer ne nanosiš bol sebi – zaključio je Đedović.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here