Zadrugarka je odlučila da joj pojasni neke stvari.

Zvezdan Slavnić, Jovani Tomić prišao je i ispričao kakva su njegova osjećanja prema Anđeli Đuričić. Nakon onoga što je rekao, Matora je obećala da će sa njom obaviti ozbiljan razgovor i predočiti da se ne nada ničemu.

– Ja se sklonim i neću da joj pravim haos – rekao je Zvezdan, a Matora se nadovezala rekavši da je prilikom njegovog nekadašnjeg boravka u izolaciji sa Aleksandrom Nikolić, Anđela izjavila kako igra igru.

– Rekao sam joj sinoć da ništa nije igra, Ana da nije došla bili bismo zajedno. Pitala me je da li imam emociju, rekao sam da imam, da bih je poljubio sad, sve sam rekao baš iskreno. Ona non stop priča da mi je greška, nešto što sam napravio je greška, nije ona. Bilo mi je krivo kad sam je gledao da jeca i da se povrijedi. Odeš, smiriš se, baš mi je krivo. Ja njoj juče kažem da nije bila igra, uradio sam veliku stvar, kakva igra? Meni je sad prioritet da Ana bude normalna, ne muvam sa sa njom. Ja i dalje imam ljepo mišljenje o njoj, mlada je i lijepa. Ja sam njoj posljednji put rekao da popričamo, ona je sutra rekla da nema ništa. Ona je mene sačekala sinoć, pitala me neke stvari. Meni je ista emocije kao tad što je bila, samo sad ne razmišljam o tome, jer ne želim da se za mjesec dana desi nešto što ne zaslužuje – govorio je Zvezdan.

– Ja ću da joj objasnim da ste pokušali – poručila je Matora, misleći na Anđelu.

– Pa ja i imam emocije i neću zbog Ane. Ako je lakše da joj kažem da me ne zanima, okej, ali ja imam emociju i neću da budem ni sa kim ovde. Kad izađemn da li ćemo da se čujemo, ne znam. Meni nije u glavi da se mirim sa Anom, samo da bude dobro – istakao je Zvezdan.

– Treba da kažeš da emocija nije približna kao što je njena, jer bi onda ostao sa njom. Pričaću ja sa njom i biću surovija – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here