TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dobar dio glavne nagrade koju je osvojila pobjedom u trećoj sezoni rijalitija “Zadruga”, Iva Grgurić je uložila doslovno u sebe.

Naime, ona je povećala usne, korigovala vilicu, menjala zube, uradila popularne “mačje oči” i novom metodom ispravila nos, a sada je operisala i poprsje.

– Prije sedam godina sam stavila silikone u grudi, pa sam riješila da ih zamijenim. Nisam imala nikakvih komplikacija, to sam uradila preventive radi. Koliko vodim računa o svom izgledu, duplo više polažem na zdravlje. Operacija je prošla uspješno, ja sam dobro. Sada slijedi dvonedeljni oporavak – otkrila je Iva za “Informer”.

Printscreen

– Najbitnije je da sam ja zadovoljna, ne mora niko drugi da bude – osvrnula se Grgurićeva na komentare da je “promijenila lični opis”, a potom dodala:

– Filip (prim.aut. Đukić) je moja najveća podrška. Ne znam šta bih bez njega. Toliko je pažljiv da nemam riječi. Oporavak je lakši uz njega!

– Ona je bila nezadovoljna svojim grudima, pa je riješila da ih mijenja. Jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati – nadovezao se kratko i Filip.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here