Vijest o smrti Bojane Janković, koja je sinoć preminula u 47. godini života, iznenadila je domaću javnost i mnoge ostavila u šoku i nevjerici.

Bojana Janković, koja se proslavila kao voditeljica popularne emisije “City”, na televiziji Pink, sinoć je, u 47. godini, pronađena mrtva u stanu na Novom Beogradu u koji se preselila nakon smrti majke.

Bojana Janković
FOTO: PRINTSCREEN

Ova vest potresla je mnoge, a među prvima se oglasila Bojanina porodica, zvaničnim saopštenjem, ali i njen bivši suprug, reditelj i jedan od frontmenta “Beogradskog sindikata”, Ognjen Janković.

Vlada Vuksanović, Vladimir Vuksanović
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Voditeljka Biljana Obradović, Saška Đoković, Boško Jakovljević i Tijana Stoisavljević, samo su neki od Bojaninih kolega i prijatelja koji su se od nje oprostili, kako izjavama za medije, tako i porukama na društvenim mrežama.

Sada se oglasio i njen brat, poznati maneken Vladimir Vukasnović. Naime, on je na svom storiju, na društvenoj mreži Instagram, objavio zajedničku fotografiju, a iznad nje je dodao crveno srce.

Vladimir Vuksanović
FOTO: PRINTSCREEN

Podsjećamo, Bojana i Ognjen Janković razišli su se nakon 15 godina ljubavi, a imaju dvije kćerke – Iskru i Zoju.

Bojana je, pored dvije maloljetne kćerke, iza sebe ostavila i sestru bliznakinju Ivanu, koja je bila udata za odbojkaša Edina Škorića.