Otkrio kako se pjevačica nosi sa svim što je zadesilo

Pjevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić živjeli su u skladnom braku i niko nije ni slutio da će doći do kraha koji su od medija skrivali tri godine.

Iako pjevačica nije željela da otkriva detalje, mještani Kasidola prokomentarisali su njihov razvod, vidno iznenađeni.

U saopštenju Dragana je javnosti otkrila da sa suprugom već tri godine ne živi pod istim krovom, a o tome kako se pjevačica osjeća u ovom trenutku otkrio je njen prijatelj iz rodnog kraja, koji ističe da je sa pjevačicom svakodnevno u kontaktu.

– Ja je znam, Dragana i ja smo i sad najbliži od svih. Dragana je ekstra. Veliki je čovjek, veliki domaćin i od kuće je to ponijela. To što ona ima u sebi to je sve od kuće, od roditelja njenih. Patrijarhalno vaspitani su ljudi, bez mrlje na obrazu. Šta reći drugo – rekao je prijatelj, pa se osvrnuo i na novonastalu situaciju u pjevačicinom životu.

– Ovo što ona ima problem sa mužem… Trebala je da smanji njen posao, da ne pomaže mnogo, da bude privržena mužu – kaže Draganin prijatelj i dodaje:

– Svaki mužjak je alfa mužjak, on traži drugu osobu i ona je trebalo da bude uz njega. To je glavna stvar. Međutim, došlo je do pucanja, možda, on je kriv, normalno da ona nije kriva – priča on.

Ovaj mještanin Kasidola je istakao da se čuje sa Draganom i sada u ovom, za nju teškom trenutku.

– Čujemo se svakodnevno pet puta. Ona je super. Dragana je mnogo jaka osoba i zna šta hoće. Dragana je najveća zvijezda i mnogo je sada u ovom vremenu pomogla bolesnima, beskućnicima, sa cijelom ekipom, humanitarnom akcijom. Ona je imala svoj jubilej, 40 godina muzike i to se poklopilo sada i to je ekstra ispalo – naveo je Draganin prijatelj za Blic.

(Telegraf.rs)