Kada je ugledala u svoj prozor, nije ni slutila da će ugledati ovaj prizor. U prvi mah se uplašila, a evo o čemu je reijč.

Pop diva Jelena Karleuša putem profila na Instagramu, gdje je prati više od 2 miliona ljudi, podijelila je scenu iz svog doma koja je ostavila u čudu.

Kako je navela, njoj ista ptica svakog dana dolazi na prozor i kucka, ali kada joj pruži pomoć u vidu hrane, ona odbija.

– Ova ptica dolazi već danima, svaki dan po cijeli dan kuca ovako na moj prozor. Da li neko ima rješenje? – upitala je Jelena za pomoć svoje pratioce, a onda je dodala:

– Hranu ne želi jer sve što ostavim ne takne. Kad priđem, pobjegne – opisala je Karleuša uz snimak izgubljene ptičice na prozoru.

Inače, poznato je da je Jelena Karleuša ljubitelj životinja i da se više ne zna ni koliki je broj životinja kojima je pomogla, a nedavno je učinila još jedno humano djelo kada je usvojila još jednog psa.

Svi već dobro znaju za slučaj kada je spasila psa Alfu, kom su se jedva izborili za život, a sada živi kao kralj u njenom domu. Ljubimac Alfa je zatim dobio i pojačanje.

U Karleušin dom se uselio i Alfin brat, koji je prethodno bio u azilu i niko nije želio da ga usvoji.

– Moj ljepotan Alfa danas je doživio još jednu liepu stvar, dovela sam njegovog rođenog brata koji je takođe izbačen na ulicu i do sada je bio u azilu gdje niko nije htio da ga usvoji. Usvojila sam ga ja… – napisala je JK i dodala:

– Gdje je mjesto za sedam životinja, tu je i za osmu. Dobrodošao u svoj novi dom, Omega – napisala je Jelena Karleuša.