Vijest da je Darko Lazić u četvrtak u tajnosti stao na ludi kamen sa svojom djevojkom. Katarinom u jednoj opštini u Novom Sadu brzo je obišla region, a njegova majka Branka tvrdi da nije bila pozvana na njegovo vjenčanje i da su im zahladili porodični odnosi, jer je to želja njegove izabranice.

Naime, dok je u javnost isplivalo malo podataka sa same ceremonije koja se održala u prisustvu nekoliko ljudi, ubrzo se saznalo da sklapanju građanskog braka nisu prisustvovali ni Darkova majka Branka, ali ni njegov rođeni brat Dragan Lazić.
Darkova majka potvrdila da je i ona u međuvremenu saznala da je njen sin ponovo stao na ludi kamen, pa je istakla da Darka Lazića treba pozvati i pitati zašto nije bila pozvana na vjenčanje, a i da bi trebalo da kaže što se ne javlja bratu.

– Čula sam i ja u međuvremenu da se moj Darko oženio. Mene oni nisu zvali, stvarno ne znam zbog čega. To morate da pitate njih dvoje. Oni to najbolje znaju. Nije se ni bratu javio skoro nedjelju dana. Šta da vam kažem? On umije da krije takve stvari, a otkad je opet u vezi s Katarinom, zna da mi se ne javi danima. To je vjerovatno ona tražila od njega da nam ne priča. Naravno da mi je žao što nas nije zvao na taj lijep i srećan dan. Ja sam bila čula da su na nekom putu zajedno, ali eto… Imali su sigurno neke važnije ljude od nas koji su prisustvovali vjenčanju. To je sve što imam da kažem – poručila je razočarana Branka.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here