TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Operacija je veoma rizična za pjevačevo zdravlje

Darko Lazić iako je smršao čak 50 kilograma i dalje ima zdravstvenih problema sa nogom i moraće na još jednu operaciju.

Kako saznaju mediji, pjevač zbog toga nije zabrinut, ali njegova vjerenica Marina Gagić, kao i roditelji, strepe kako će se sve završiti, a posebno se plaše što će opet ići pod totalnu anesteziju.

Sponsored by Luponmedia

– Od kada je smanjio želudac i smršao preko 50 kilograma, Darko je drugi čovek. Ima volje i za poslom i za životom. Više skoro i ne pije, redovno trenira i zdravo se hrani – kaže izvor i dodaje:

– Međutim, iako je smanjio kilažu, on i dalje teško hoda i ima bolove kada se oslanja na nogu koja mu je od nes,reće pravila probleme zbog povrijeđenog kuka. On ide redovno na terapije i preglede, a ljekari su mu predložili da odradi još jednu operaciju, sa čim se on slaže. Marina i njegovi najbliži strepe da li će sve biti dobro na kraju, a posebno brinu što će opet ići pod totalnu anesteziju.

Pošto su mu bolovi jaki i učestali, Lazić želi što prije da ih se riješi, pa razmišlja pozitivno i uvjerava najmilije da će sve proći kako treba i da će mu ta intervencija poboljšati cjelokupno zdravlje.

– Dare je veliki optimista. Jedva čeka da se ta operacija završi i da, taman kada mali Aleksej prohoda, izađe sa njim na livadu u Brestaču i da zajedno igraju fudbal. Siguran je da je vreme poroka iza njega, sluša savjete ljekara i sprema se za još jednu intervenciju, siguran da će nakon nje čvrsto stajati na svojim nogama. Smiruje i majku i Marinu i obe ih uverava da nema razloga za brigu jer je svoje zdravlje povjerio najboljim ljekarima u zemlji, a nakon operacije planira da ide na fizikalne terapije sve dok ne bude sasvim izvjesno da je potpuno izliječen – završava izvor.

(alo.rs)

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here