TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Popucao po šavovima.

Sinoć je u “Zadruzi 3” održana poslednja emisija “Pretres nedelje”.

Zadrugari su želeli da iskomentarišu temu koja danima potrese Bijelu kuću, a to je pomirenje Dragane Mitar i Edisa Fetića.

– Rekao sam dece mi neću napolju biti sa njom. Nemoguće je da napolju budemo zajedno – naveo je Edo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Još gore. Veliš nećeš napolju, pa ovde da iskoristiš. Ja nisam mogla da verujem. Sa Draganom imam korektan odnos, sa Edom sam se svađala, ne interesuje me više, a meni se ta priča zgadila. Ona mi se zgadila kao žena. Ona kaže ne zanima je narod, ali treba izaći sutra na ulicu, u prodavnicu, mora da živi život. Je l’ stvarno toliko posle svega, poligrafa, baš je poniženje, ružno je… Pretersala je, nije smela sebi to da dozvoli, pa kad izađu napolju, niko ne vidi. Ovde je očajno, odvratno, van pameti, oni nisu mali, nisu Tara i Mateja. Oni su ljudima u godinama, sa brakovima, rešenim, nerešenim. Dragana kaže da voli s*ks, voli onu stvar, ne može da izdrži, njoj na čast, ali meni je to odvratno i ružno nakon svega. Svaka čast na iskrenosti. Jasna je stvar. Strast je u pitanju, legnu u krevet i gotovo. Dovoljno je minut, dva prij*be im se, nije bitno da li su na televiziji, njima lepo, bruka i sramota. Vjerovatno će se suočiti sa stvarnošću. Kao muškarcima se može, njima se prašta, a za ženu je bruka i sramota, jad i beda, odvratni su – rekla je Zorica.

– Meni je veća bruka slagati, ukrasti, naneti zlo nego voditi ljubav – rekao je Fetić.

– Edo je pokazao da mu je misija da obruka Draganu do kraja. Ja sam njoj u decembru rekao da je to razlog njegovog ulaska posle onoga sa Tomovićem. Sad se ta misija dovršava. Edo može da kaže bilo šta, ali je vrlo svestan svega što je urađeno, kakvo crno ogovaranje, ovde ne mogu da se ukradu stvari koji bi im narušile život, a krađa cigareta ili hrane… Da li je gore ogovarati, ukrasti, a onda dođe Dragana da joj je pretio odsecanjem nogu ispod jorgana, da će vratiti auto njenom suprugu ako se ne pomiri sa njim. Ispričala mi je to prije poligrafa, a poligraf je potvrdio sve – pričao je Đedović.

– Ja nemam veze sa njenim autom. Ona ti je rekla i da sam obećao papir, pa je slagala. I ona je lagala, budi realan… Ona neće morati u Pazar da ide, ko god da je tužio u Pazaru, nek ide nek se sudi. Za mene je ogovaranje gore nego to – rekao je Fetić.

– Meni je njihova veza najnejasnija ljubavna priča koju sam u životu video ili čuo. Čovek je rekao milion puta da nema šanse, gotovo, i onda se j*bu za dva sata – rekao je Mića.

– To pitanje nije bilo precizno, što se tiče pretnji, a to pitanje za razvod, za papir bilo je istina… Dragana, što lupetaš, što moraš da pričaš svima – vikao je Edo, a onda napustio Belu kuću, kad se vratio nastavio je da urla.

– Baš zbog toga što je nestabilna neće biti sa mnom – vikao je Fetić.

– Pričali smo u kafiću o tome kad smo sjedili sa Đedovićem na Bulevaru – rekla je Dragana.- Te laži će nju koštati, a ne mene… Ona ima problem, ja nemam problem – vikao je Edo dok je sedeo na garnituri.

– Ko je meni Đedović, poznanik, mogu da pričam šta god želim, kakve on veze ima sa mojim autom – vikala je Dragana.

– Ona ovo radi i napolju, ja joj kažem nemoj to raditi, ona sedne, pored majke i oca traži savjet kod prijatelja – rekao je Edo.

– To su moje stvari, moja imovina sa mojim mužem, šta on ima da se meša, mene ne zanimaju njegovi bazeni… To je moj auto koji sam vozila, on će se prodati, i podelićemo pare – navela je Dragana.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here