TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Đole Kralj otkrio je Dalili Dragojević detalje iz prošlosti Maje Marinković i Filipa Cara, koji su pre ulaska u rijaliti imali vrlo turbulentan odnos, piše Blic.rs.

Filip je, podsjetimo, Dalilu prevario sa svojom bivšom-sadašnjom djevojkom Majom, sa kojom je sada ponovo u vezi.

– Ja mu želim puno sreće, da sam se zaljubila, zaljubila sam se. Volim ga, ali povrijedio me je za tri života – istakla je Dalila.

– Ako poželi da se vrati? – pitala ju je Irma.

– Kome, meni? Važi… Nisam ja usputna stanica. Nisam ja peron. Nek’ je zdrav i živ. A ovo što mu se dešava, sam je izabrao – nastavila je Dragojevićka, a onda je Đole ispričao da su se Maja i Filip često fizički obračunavali.

– Oni ne mogu da izdrže dva, tri dana. Svaki dan su se klali, Dragana je uzela da je snima da bi dokazala, Maja je išamarala. Svaki dan klanje. Ubijali su se u Novom Sadu – rekao je zatim Đole.

– A meni priča da je sa mnom imao probleme. Sa mnom je imao samo jednu svađu, prvi je uzeo kozmetiku da mi razbija. Kupiću mu ta tri parfema napolju. Šta se desilo… Ja sam u stanju šoka. Do juče je pričao da me je voleo najviše na svetu. Pričao mi je da nikog nije volio kao mene… Možda je mene lagao – govorila je Dalila, pa dodala:

– Kao da čeka da ću da mu razbijam stvari, a ja najviše na svijetu želim da te stvari dobije, koliko ih čeka. Stvarno sam se trudila, slagala mu stvari, skupljala za njim, da živi kao čovjek, a ne kao aljkav čovjek.

– Pusti vrijeme da pokaže svoje – nastavio je Đole.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here