TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dalila Dragojević je izašla iz Bele kuće, pa je sjela u dvorište i započela je razgovor sa Markom Đedovićem o celokupnom odnosu sa Filipom Carem:

Tipa da ti ne zamjeriš Čaprićku, pa da se to preko noći desi, tu nešto onda nije u redu…Ili ona tjera inat Janjušu, pa će da ses sutra miri sa tobom… – rekao je Đedović, pa je tom prilikom Dalila počela da plače.

– Ne može on da se pomiri sa mnom, ali ja ne mogu da vjerujem da se to desilo u tako kratkom periodu. Ja sam rekla da mi nije logično da se ovde zamjeraš za glupost, a ovdje ti se zove bivša ljubav.

Rekao sam i Dejanu isto, nenormalne su mi tvoje reakcije za stolom, ne kažeš svoje mišljenje – nastavio je Đedović.

– Rekla sam da mi se zgadio i da ne mogu da vjerujem da se ovo desilo. On je pritom meni prebacivao zašto ja ne želim da imam intiman odnos sa njim, kao zbog Dejana i osjećaja prema Dejanu…Kao da je sve vrijeme tražio neki rozlog koji je bio čvrst, da bi me ostavio, sad priča da smo bili nesrećni. Nemoj da priča u moje ime, nek priča u svoje. Nema razloga, ja više ne mogu, jutros sam se isplakala, nisam oka sklopila. Čas se smijem, čas plačem – rekla je Dalila.

– To mi ništa nije jasno, a opet vidi drugu stranu…Ona je njemu bez riječi prešla preko Čaprićke i na kraju tebe. Pa nije on napravio sa Čaprićkom, pa je rekao izvini Makice, pa ja bih ti flašu o glavu razbio, a ne ovo. Nešto mi tu, ma ništa mi nije jasno

– Njegovo pranje će da bude inat i osveta meni, kada bude vidio da od tog odnosa nema ništa – nastavila je Dalila.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here