TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sve je u mom životu išlo normalnim tokom – završila sam fakultet, udala se, gradila karijeru, rodila dijete. A onda sam u 40. godini otkrila svoj pravi poziv, kaže ova žena.

Ejnsli Divajn (46) iz Arizone kaže da je do 40. godine vodila prosječan život.

– Imala sam uspješnu karijeru agenta nekretninama. Imala sam i svoju firmu koja je uspješno poslovala. Oduvijek sam bila zgodna i često mi prilaze mladići godišta mog sina – kaže Ejnsli, dodajući da tome nikad nije pridavala pažnju.

A onda je, kaže, u 40. godini dobila ponudu da postane internet model.

Sponsored by Luponmedia

– Prišlo mi je par producenata i pitali me da li bih razmislila o tome da postanem model na njihovom sajtu – priča Ejnsli.

Kaže da ju je ponuda odmah zaintrigirala i da je odmah kupila potrebnu tehničku opremu.

– Prvo uključenje uživo imala sam u oktobru 2016. godine i nije mi palo na pamet da se povučem. Zarađujem 1.000 dolara dnevno i to je moj posao iz snova. Nema više odlaska u kancelariju – samo se iskotrljam iz kreveta, uključim kameru i spremna sam. Zbog svog izgleda imam mnogo mušterija, ali morate da imate i debelu kožu jer se uvijek nađe neko da vam poruči da ste prestare ili da treba da nađete pravi posao – kaže ona za businessinsider.com, dodajući i da ima punu podršku muža.

foto: Instagram

– Prvog dana mi je rekao da sam prelijepa i prezgodna i da treba da pokažem to svima i to kaže i danas, poslije toliko godina ovog posla – kaže ona.

MAMA ZA DESETKU, BOGDANA RAŽNATOVIĆ OBUKLA ROZI KUPAĆI: Kad vidite stomak OČI ĆE VAM STATI, A TEK NOGE – JE LI MOGUĆE?

(Žena Blic)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here