Slavica Tripunović bila je posljednja misica Jugoslavije i to davne 1991. godine.

Nakon toga počela se baviti pjevanjem, pod umjetničkim imenom “Dajana”.

Screenshot

Najveću popularnost doživela je devedesetih godina kada je mužička karijera u pitanju ali nije bila zaboravljena pa je 2009. godine učestvovala u rijalitiju ” Farma”.

Screenshot

Sa ozbiljnim zdravstvenim problemima suočila se kada joj je prije deset godina dijagnostifikovan rak, ali na svu sreću sve se dobro završilo. Sreća joj se opet osmjehnula kada se 2013. godine udala za biznismena iz Kanade i potpuno povukla iz javnosti.

Youtube

– Od 18. godine sam u medijima, putovala sam, bavila se privatnim poslom, ispunjavala sebi želje, nemam za čim da žalim, sve što sam htela ispunilo se. Aleksu sam dobila poslije 30. i onda sam se smirila, otvorila kozmetičko-frizerski salon i sad radim na otvaranju još jednog. Mnogi mi zamjeraju što sam napravila toliku pauzu u muzičkom svijetu, pitaju me što me nema… Nastupam, ali ne toliko intenzivno, ne idem po svadbama, radim po diskotekama u inostranstvu -svojevremeno je izjavljivala Dajana i dodaje,

Youtube

– Nije da ništa ne radim, ja mnogo toga radim, ali moji poslovi nisu medijski eksponirani. Ne znam koliko ljudi zna da sam se prije bavila ugostiteljstvom, pa bih ponovno volela ući u te vode. Dugi niz godina bavim se proizvodnjom ruža, imam staklenike s ružama i to već 15 godina – rekla je nekadašnja Mis Jugoslavije za Blic.

Youtube

Iako je u petoj deceniji života Dajana izgleda bar jednu manje, a ne krije da su za to zaslužni tretmani, laseri ali i hijaluron dok je takođe otvoreno pričala o esteskim zahtjevima grudi i usana koje je radila. S obzirom na to da se pojam ljepote vezuje za njeno ime trudi se da tako i ostane.

Youtube

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here