TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pjevačica je povodom sestrinog rođendana okačila njenu fotku, a na slici se jasno vidi da su gotovo identične, razlikuje ih samo boja kose

Pjevačica Ana Kokić čestitala je na svom Instagram profilu sestri Maji rođendan, a njeni pratioci su ostali bez daha kada su vidjeli kako izgleda mlađa Kokićeva!

Ana je pokazala sestru, a pored zajedničkih fotografija, objavila je i emotivnu poruku s obzirom na to da Maja danas slavi.

– Malo je reći da te volim najviše na svijetu! Ti si ona moja bolja polovina, duša moje duše, najsjajnija zvijezda na mom nebu! Ko te ima za prijatelja, bogat je! A ko te ima za sestru, zna da je to najveći blagoslov i privilegija! Koliko sam te samo željela… Da, da… Rodila si se jer sam godinama, svakodnevno, jasno i glasno govorila da ŽELIM SESTRU! A dobila sam i sestru i prijatelja i čuvara tajni i najboljeg saveznika u svemu, oslonac i podršku, utjehu i rame za plakanje! Da sam te zamišljala sigurno ne bih uspjela da te “sklopim” tako savršeno! Molim te ostani zauvijek NAJBOLJA SESTRA! – napisala je Ana na Instagramu.

Izvor: espreso.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here