Ana Ćurčić je prije ulaska u Zadrugu uradila nešto veliko za nju

Otkada je javno u rijalitiju “Zadruga” ostavio nevjenčanu suprugu Anu Ćurčić, zbog 22 godine mlađe djevojke Anđele Đuričić, javnost ne prestaje da se zanima za privatni život kontroverznog učesnika Zvezdana Slavnića.

I dok se njegov otac, proslavljeni košarkaš Zoran Slavnić Moka, svakodnevno oglašava u medijima i iznosi svoje mišljenje o dešavanjima u rijalitiju, Zvezdanova majka je i dalje misterija za javnost.

Sudeći po pričama koje kruže u medijima i “Zadruzi”, porodični odnosi su narušeni davnih dana, prvo kada su se Zvezdanovi roditelji razveli, a zatim i zbog činjenice da je on još u ranoj mladosti prešao “crtu zakona” i završio u zatvoru.

– Majka je poslije toga upala u tešku depresiju i od tada se svi borimo sa tom bolešću. Kad smo bili klinci i kad smo pravili gluposti, svi smo bježali kod mene. Moja majka je bila drug i sve nas je štitila, iako to možda nije trebalo. Jednom prilikom je rekla: “Lakše mi je kad ste kod mene, znam da ste na sigurnom.” Kada su se moji razvodili, jedino je bilo da ja ostanem sa njom – pričao je Zvezdan pred kamerama.

Nijedan razvod nije prijatan, a Moka je svoj opisao ovako:

– Zvezdanovoj majci sam ostavio stan, lokal i kintu koju smo podijelili. Bio sam sretan što nemam više, jer bih morao više da ostavim. Rekao sam joj: “Želim ti sve najbolje, zdravlje i ljubav, a ako te vidim da jedeš iz kontejnera, to će mi biti najsrećniji dan u životu.”

Od tada je prošlo više od dvije i po decenije i oni se više nikada nisu vidjeli. Nisu ih ujedinili ni problemi njihovog jedinca, koji su se samo nizali.

– Bio sam na vrhuncu karijere kada sam se prvi put oženio i stvorio porodicu. Bili smo zajedno 15 godina. Pogrešno je mišljenje da košarkaši, vrhunski sportisti, nemaju vremena za porodicu. Njima je neophodna ta oaza ljubavi kako bi pružili maksimum na terenu – jedna je od rijetkih izjava Zorana Slavnića na temu perioda života koji je proveo sa suprugom i sinom.

Slavnić se kasnije oženio Jelenom, koja je bila dosta mlađa od njega, ali je i ta priča okončana.

Kada je u rijaliti ušla i Zvezdanova nevjenčana supruga Ana Ćurčić, koju je prevario sa jednom od učesnica, njena prijateljica je za “Svet” otkrila porodične tajne, a između ostalog je rekla…

– Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gdje da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. Ana je o svemu brinula, čuvala je njegovu majku dok je bio u zatvoru, plaćala dom kada je ušao u rijaliti. Kada se sve ovo izdešavalo, stupila je u kontakt sa produkcijom koja je preuzela brigu o tim mjesečnim obavezama – istakla je drugarica Anina.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here