TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Možda jeste možda nije, moje srce tajnu krije” – misteriozan odgovor vlasnika velikog  „Autotune“

Internet senzacija i vlasnik mega hita „Autotune“ Zoki Šumadinac ne prestaje već dvije godine da nas iznenađuje.

I taman pomislimo da nema dalje, da je sve pokazao, a on očita još jednu lekciju kako se to radi u šoubiznisu. Naime, Zoki je nedavno izbacio kaver za pjesmu “Biseri iz blata”, koja je po drugi put postala hit i osvojila srca mnogih.

– Pjesma „Biseri iz blata“, neponovljivog Cobija mi je prirasla u srce i stalno je pjevam. Pošto sam htio publici pokazati i malo drugačijeg Šumadinca, ozbiljnijeg da u meni ima emocija ja sam se upravo na tu pjesmu odlučio. Ovom prilikom se zahvaljujem dragom Cobiju što je poklonio ovakvu pjesmu svima nama. Hvala i produkciji “Univerzal” koja se potrudila da napravi predivne kadrove i slikom prenese ono što sama pjesma govori – kaže Šumadinac.

Sponsored by Luponmedia

Priča se da je Zoki u strastvenoj vezi sa bivšom Zadrugarkom Ivanom Radić, poznatijom kao Ivana Veštica. A on o ovome poprilično tajnovito kaže:

– Možda jeste možda nije, moje srce tajnu krije.

Šumadinac trenutno vrijedno radi na novoj pjesmi, dosta drugačijoj od one s kojom ga je publika upoznala. I spot će biti sasvim drugačiji.

– Ekipa se totalno promijenila i drugi saradnici su u pitanju, stoga će biti i drugačijih nota. Mora da se zna da ja nisam pjevač, ja sam šoumen – zabavljač. Tu sam da zabavim široki auditorijum i da ih nasmijem. Muzika definitivno nije moj pravac, već hobi.

Sve sam finansiram

A na pitanje zar nije mogao naći neki jeftiniji hobi od muzike, kaže:

– Da, apsolutno nisam pjevač, pevam jer volim da pjevam, cijeli život pjevam i tako će biti i dalje. Bolje da pevam nego da kukam i žalim se kako mi ništa ne odgovara i da pljujem sve ono što je neko postigao. Svoje pjesme sam finansiram i sa mojim novcem radiću šta mi je volja. Naravno drugima savjetujem da se bave svojim životom i gledaju kako će sebe da izvedu iz tunela u koji su upali, a manje da gledaju na one koji su uzletjeli i sijaju.

Ponovo ulazi u Zadrugu

Mnogi portali pišu da ulazi ponovo u Zadrugu…

– Možda su u pravu, što ne mora da znači. Neka ostane još jedna misterija za sada – kaže Šumadinac.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here