TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najmlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović (22) staje na ludi kamen! Nasljednik folk zvijezde i proslavljenog teniskog asa Bobe Živojinovića vjenčaće se studentkinjom iz Brusa Sandrom Miljaković (26)!

Zbog situacije sa koronavirusom, mladenci će napraviti veliko slavlje 2021. godine.

– Planiramo gala-slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku – kaže Viktor i nastavlja:

Sponsored by Luponmedia

– Ona mi je velika podrška u svemu. Baš smo prije nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. I moja porodica je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo riječi hvale.

Buduća mlada je rodom iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filološkom fakultetu i bavi se šminkanjem. Nedavno se sa Viktorom vratila iz Monaka, gde je bila na svom prvom ljetovanju sa Živojinovićima.

– Uživali smo na odmoru. Sandra i Brena su se baš lijepo družile, stalno su jedna drugoj lakirale nokte. Odmor nam je svima bio baš potreban, a posebno mami i tati, koji su i dalje u Monaku – priča Brenin i Bobin najmlađi sin.

Otvorio splav

Inače, Viktor je potpuno riješio da se osamostali, pa je prije nekoliko dana otvorio splav na Novom Beogradu.

– Riješio sam da otvorim splav “Move” jer želim da sam širim biznis. Mama nije bila za to jer već imam restoran, ali me je na kraju podržala. Iako sam živio u Americi, nisam htio da tamo ulažem novac, već u Srbiji. Volim ugostiteljski posao i u mojim lokalima se poštuju sve mjere u borbi protiv koronavirusa. Nije zarada kao ranije jer je smanjen broj gostiju, ali svakako nisam u minusu – objašnjava najmlađi Živojinović.

Budući da je Bogdana nosila Cecinu vjenčanicu, mnogi se pitaju da li će lijepa Sandra obući Breninu.

Evo kako je ona izgledala:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here