TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ko bi rekao…

Još jedna “Zadrugovizija” se završila, a pored nastupa grupa, pamtićemo je i po lapsusima, ali i takoreći nenamjernim “uvredama”.

Nadica Zeljković je nastupala sa Borom Santanom i Ivanom Marinković, a u toku komentara žirija, napravila je pravu pometnju u studiu.

Ona je željela da istakne da je zbog Zorice Brunclik imala tremu, ali je to rekla na možda ne baš korektan način.

Sponsored by Luponmedia

– Prva moja imitacija kao dijete, uvijek sam voljela nešto da imitiram, ja sam imitirala Vas, “Zelene oči”. To sam imitirala kao dijete, zato imam veliku tremu – rekla je Nadica, dok je Zorica iznenađeno odgovorila:

– Vi, kao dijete?

– Kornjača sa… – umiješao se Kemiš.

– Ja sam kornjača sa Galapagosa, to je poznata stvar – rekla je Zorica i nasmijala sve prisutne, okrenuvši sve na šalu.

Evo kako je to izgledalo:

– Nadica konobarica kaže, slušala je Zoricu kad je bila mala… Koji blam – napisala je jedna gledateljka, a u prozivkama su se pridružili i neki od drugih gledalaca u komentarima.

– Nadica glupa kao cjepanica. Ima 60 godina, a Zorica 65. I za Tarapanu je rekla, najomiljeniji restoran, a nikada nije bila. Bruka – glasio je jedan od komentara.

Srećom po Nadicu, budni su bili i njeni fanovi, koji su argumentovano dokazali da njena izjava nije nelogična, što su potkrijepili činjenicama!

– Ne kapiram čemu polemika, kada je Nadica u pravu. Prosto je kao pasulj, Vikipedija ne laže, sve je na tacni. Ukucajte lijepo, a i ne morate, ovi koji su njihova generacija to i znaju. Zorica je počela muzičku karijeru 1974. godine, što dalje implicira da je imala nepunih 19 godina, a Nadica 13… Znači, Nadica nije ništa pogriješila rekavši da je voljela i slušala njene pjesme još dok je bila mala. U to vrijeme, djevojčice od 13 godina su bile djevojčice, a ne konkubine, starlete, elitne k*rve, rasturačice brakova – napisala je jedna gledateljka u Nadicinu odbranu.

Podsjetimo, Nadica je tokom komentara žirija rekla da ima posebnu tremu pred Zoricom, jer ju je kao mala djevojčica imitirala, kao i da je to bila njena prva imitacija u životu.

Kako je izgledao nastup Nadičine ekipa, kao i komentari žirija pogledajte i poslušajte u nastavku:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here