TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sve je bilo lepršavo i slatko, a onda je sve krenulo nizbrdo

Suzana Perović bila je jedna od najpoželjnijih i najpopularnijih pjevačica tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka na ovim prostorima. Snimila je dva albuma sa grupom “Aska”, a potom je 1986. započela samostalnu pjevačku karijeru.

Nizala je hitove, pojavila se u filmu “Tesna koža 2”, mnogim muškarcima je bila tiha patnja, a onda se sve u trenu promenilo.

Suzanina karijera doživjela je propast već polovinom devedsetih godina kada je riješila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici. Suzana se udala za estradnog menadžera Vladimira Vladu Perovića sa kojim ima dvoje djece, sina Nikolu i kćerku Dajanu.

foto: E-stock

Suzana se ponovo se našla u centru medijske pažnje 2013. godine kada je ušla u rijaliti šou “Farma 5”. Dok je učestvovala u rijaliti, njen sin Nikola ležao je u zatvoru, o čemu su naširoko pisali domaći mediji. On je 2013. godine sa još šestoricom momaka osuđen zbog pljačke pumpe, ali i zbog ometanja javnog reda i mira. Nakon izlaska iz zatvora našao se na potjernici, jer je dugo bio nedostupan nadležnim organima, a prethodno je počinio teško krivično djelo.

Pjevačicinim nedaćama tu nije bio kraj. Ona je 2018. godine ušla u rijaliti šou “Zadruga 2”, gdje je otpočela romansu sa Mikijem Đuričićem.

“Suzana je uvijek bila dobra vila i dobar čovjek… Miki je ekstra faca i vrhunski kuvar, a i u filmu se glumci ljube, pa to nije ništa ozbiljno. Ja doživljavam rijaliti kao jedan film. Moja Suzi je super”, rekao je za “Pink.rs” Suzanin suprug Vlada na konto ove veze prije dvije godine.

Osim što je javno varala muža, ona je doživjela i to da bude žrtvau rijalitiju. Đuričić je Suzani opalio šamar tokom svađe, a pjevačicu Nadeždu Biljić je tukao štakama, zbog čega je osuđen na osam mjeseci kućnog zatvora.

Niz nevolja nije stao za Perovićku ni tada. U februaru ove godine osvanula je vijest da je njen sin Nikola Perović upucan u sačekuši. Međutim, mediji su kasnije pisali da je Nikola, navodno,nakon žestoke porodične svađe pucao sebi u butinu.

D.P.

Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here