Zadrugari su nastavili da glasaju za najnerazumnije osobe u kući.

Rodni, Petrući i Đogani jer pričaju kad ja spavam – rekla je Aleks.

Ja ću navesti, ali neću da obrazlažem, a to je Anita. njoj se ukazala idealna prilika da svoje neke nedostatke, pored dosta mirnijeg Zole, ima priliku da se dovede u normalu i da se smiri, ali nema dovoljno razuma. Druga osoba je Aleksandra Nikolić koja je potpuno jedna, treća je naravno Milica, one su izgubiile razum. Čak se i Maja urazumila donekle. Aleks je progrešila jedino po sbee i Milica koja generalno ni ranije nije imala puno razuma, a nema ga ni sada – rekao je Ivan Marinković.

Ima nas dosta nerazumnih i nekako mi je logiččno da bduemo nerazumni jer nemamo strpljenja i ponekad se većina nas ponaša kao da smo željni nečega, posebno u prodavnici, pa za stvari, pa paket posle Mićine igre. Antita je jedna od nerazumnijih, previše shvata neozbiljno stvari u našem odnosu i ophodi se kako ne bi trebala, ali ja verujem u nju da će biti razumnija i da će anučiti da ceni ono što ima pored sebe, ali nju neću navesti. navodim Mariju, Miljanu i Bebicu. Bebica ne razume da će me Miljana voleti do kraja života, da je željna tih lisica i vremena sa mnom – rekao je Zola.

Svaka ti je kao Njegoševa – rekla je Miljana.

Miljana je nerazuman prema majci svojoj. Ona ima cilj da Nenad donese sav keš u Niš i da zajedno trošite i da se ponaša kao batler, baltazar, da bude gad sa psihopatskom facom, a Marija mora da shvati da sam ja najbitniji i da se sve pitam – rekao je Zola.
Miljan kad god se našali zapravo misli, druga osoba je Brendon koji ne razume da ne treba da otvara prozor i treća osoba peca jer dozvoljava sebi da uradi neke stvari u konfliktima – rekla je Maja.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije možete pogledati OVDJE.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here