TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Voditeljka televizije Pink, Maja Manojlović, vratila se na male ekrane poslije tronedeljne izolacije koju je provela u svom porodičnom domu.

Maja se pojavila na TV ekranima sa potpuno drugačijom frizurom; šiškama i novom bojom kose – tamnijom, te su je u prvi mah mnogi prepoznali samo po glasu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Maja važi za jednu od najljepših srpskih voditeljica i jedno je od zaštitnih lica “ružičaste televizije”, a promjena za koju se očigledno odlučila u danima izolacije učinila je da izgleda nikad ljepše.

I tokom karantina se redovno obraćala pratiocima i bila aktivna na društvenim mrežama, a sve uz poruku ljudima da ostanu u kućama kako bi spriječili širenje zaraze korona virusom.

– Nakon 3 nedelje izolacije. Dobro jutro! Ko ne mora na posao, neka ostane kod kuće – napisala je Maja u ponedeljak ujutro u objavi na Fejsbuku, kada je i bio njen prvi dan na poslu.

Mnogi su joj poručili da im je nedostajala, te se obradovali kada su je ugledali ponovo na malim ekranima, a sasvim je sigurno da se ova “mala” voditeljkina promjena imidža ispostavila kao pun pogodak te joj donijela silne komplimente.

Balasevizam.novi.ba/ Espreso.rs foto: Printscreen

ZNATE JE KAO ALEKSANDRU PRIJOVIĆ ŽIVOJINOVIĆ, a šta ako vam kažemo da je ovo NJENO PRAVO IME: Na početku karijere predstavljala se OVAKO! (FOTO)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here