TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pjevač Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić uživaju u ljubavi, iako su se pojavila glasine kako nisu u dobrim odnosima.

Darko je nedavno objavio selfie iz auta, a Marina je pokazala svoju prirodnu ljepotu, budući da nije imala šminku na licu.

Ipak, još jedna stvar koja i te kako upada u oči jeste koliko su se uklopili što se odjeće tiče. Takođe sve je iznenadio novi izgled pjevača, koji je imao specifičnu frizuru i brčiće koji se naziru.

Podsjećamo, mediji su prenijeli kako su se Marina i Darko nedavno žestoko posvađali.

Oni su bili na bazenima u Rumi, gdje je organizovan humanitarni koncert za jednoipogodišnjeg Stefana Gončina, koji boluje od izuzetno rijetke bolesti, tuberoskleroze mozga.

Pjevač, koji je bio jedan od glavnih organizatora, među prvima je stigao s privatnim obezbjeđenjem i smjestio se u separe, da bi zatim poručio flašu viskija i počeo lagano da pijucka. Nakon pola sata stigla je i Marina, koja se poslije porođaja prvi put pojavila u javnosti. Čim je sjela pored njega, počela je da mu prigovara zbog alkohola.

– Rekao si da večeras nećeš piti. Budi od riječi! – prigovarala je Darku verenica, a on se branio.

– Šta ti smeta? Lijepa je atmosfera, pusti me i nemoj da mi soliš pamet svaki put! Ako ti smeta, slobodno idi i ne vraćaj se. Ne opijam se, pijuckam – uzvratio je Darko, koji je bio prilično nervozan i napet.

Instagram

Njihovu raspravu čule su njegove koleginice Tamara Milutinović i Sandra Rešić, koje su sjedile za istim stolom jer su tu noć pjevale za bolesnog dječaka, pa su u jednom trenutku prišle Laziću i zamolile ga da se izvini Marini. To je i učinio. Prišao je vjerenici, štipnuo je za obraze, poljubio i zamolio je da mu oprosti njegovu viku.

– Nema potrebe da se izvinjavaš, sve je OK, ali moraš da se smiriš, imaš porodicu – rekla je majka Darkovog sina Alekseja, koja se nedavno porodila.

Darko se zatim popeo na binu i tri sata pjevao bez prestanka za Stefana. Sav prihod od prodaje karata, pića i suvenira otišao je u ruke njegovih roditelja, koji skupljaju novac da dijete pošalju u inostranstvo na liječenje.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here