TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U toku je emisija ”Gledanje snimaka”, a voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni klip u kom su oni imali priliku da vide kako Aleksandra Nikolić, poznatija kao Aleks, suočava Mimu sa istinom i otkriva da je Gruja varao ženu i van rijalitija.

U klipu, Aleks je žestoko osudila Grujino i Mimino ponašanje, prvenstveno zbog njegove supruge, te im je udijelila i sljedeće nadimke:

– Ti i on ste kao Tupko i Glupko! – istakla je Aleks u svom izlaganju u klipu, između ostalog, nakon čega je Gruja dobio riječ.

– Onaj ko nije slušao moja izlaganja, ja sam se 50 puta izvinio ženi, tako da je to laž da se ne izvinjavam. Drugo, ovo je sve svježe – rekao je Gruja, nakon čega se Mima osvrnula na ples sa drugim zadrugarima, koji im očigledno predstavlja veliki problem.

– Je l’ sam ja prva igrala sa Dinom ili on sa Aleks? Nemojte mene da zaje***ate i da od mene pravite budalu – rekla je Mima, a onda je sve prokomentarisao i Stefan Karić.

Mima ŠaracFoto: Youtube printscreen/Zadruga Official
– Sve su rekli, jasno je svima da Mima nema emocije prema Gruji i da se igrala sa njim. Neverovatno je da je devojka dopustila da on ostavi ženu i sad ovo. Složio bih se kad je Luks ovde komentarisao, mislim da je devojka mlada i neiživljena i da možda ne želi da sada čuva decu posle ovoga. Ne treba joj takav život – rekao je Karić.

Detaljnije pogledajte u videu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here