TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić je zakazana za 24. novembar, a mladoženja će mladu iz Titela dovesti u luksuznom rols-rojsu, pravo u Hram Svetog Save, gdje će ih vjenčati vladika Stefan Šarić.

Proslava će se održati u hotelu “Hajat”, sa 500 zvanica. Bogdana će prema saznanjima, nositi Cecinu vjenčanicu, koju je pjevačica obukla 1995. godine, prilikom svog vjenčanja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Ceca je odlučila da mladenački auto bude rols-rojs:

“Ceca čini sve kako bi Bogdana i Veljko imali svadbu iz snova. Pjevačica je shvatila da njen nasljednik ne može ići u bilo kakvom vozilu po nevjestu, pa je odlučila da mladenački auto bude rols-rojs”, otkriva izvor.

U Titelu će se održati svi tradicionalni svadbeni rituali. Veljko će “kupiti” nevjestu tamo. Neizostavno će biti i mladoženjino gađanje jabuke, a nema sumnje da će Veljko papreno “platiti” za mladu, poput pokojnog oca Željka. Po dolasku iz Titela će se održati crkveno vjenčanje u Hramu Svetog Save:

“Ceca se dogovorila sa svojim duhovnikom Stefanom Šarićem da vodi ceremoniju sklapanja braka i on je odmah pristao”, kaže izvor.

Instagram

Nakon toga će se veselje preseliti u hotel “Hajat”, gdje će biti zabava za 500 zvanica.

“Bogdanini roditelji dugo su pregovarali sa Cecom oko svih detalja vezanih za svadbu. Bogdana je u drugom stanju, a njeno tijelo, očekivano, prolazi kroz promjene, pa će vjenčanica, ako bude odlučeno da je Bogdana nosi, morati da bude korigovana u skladu sa građom buduće mlade”, dodao je izvor.

Bogdanina kuma biće njena najbolja drugarica i košarkašica Partizana Tamara Repac, a djevojačko veče će koštati nevjerovatnih 5.000 eura. Na žurki djevojaka ipak neće biti Anastasija Ražnatović, Veljkova sestra, zbog obaveza, ali će djevojke uživati u iznajmljenoj vili na Zvezdari.

Instagram

Balasevizam.novi.ba/Telegraf.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here