TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pjevačica koja je bila poznata po ljepoti i raskošnom glasu odustala je od scene, a život je u potpunosti posvetila unuku Luki koji boluje od autizma.

Pjevačica Maja Odžaklijevska pre gotovo dvije decenije odlučila je da prestane da pjeva, te se sada samo povremeno pojavljuje u određenim televizijskim emisijama, i u potpunosti se posvetila porodici – prvenstveno desetogodišnjem unuku Luki kome je prije sedam godina dijagnostifikovan autizam.


Ona se ne libi da priča o malom Luki, a kako kaže, svo njeno vrijeme usmjereno je upravo ka njemu.

– Luka je autističan, još ne govori i ja sam mu se potpuno posvetila. Ne kažem da sam zanemarila sebe, ali ja nisam u prvom planu u ovakvoj situaciji. On je postao potpuno drugo dete. Njegova dušica je očigledno mnogo napaćena. Svakome od nas nešto zasmeta, a možda njemu baš smeta lavež psa. To je vrlo individualna stvar i svako dijete sa autizmom je svet za sebe, svako ima neki svoj problem – rekla je pjevačica svojevremeno medijima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kada je odlučila da okači mikorofon o klin nastavila je život sa penzijom od 33.000 dinara mjesečno, jer kako kaže “radije će živjeti od tog novca, nego se maltretirati za deset puta više uz osjećaj ništavnosti”.

– Ne mogu unuku mnogo toga da pružim sa svojom malom penzijom, ali on je razuman. Kad mu kažem: “Ne može baka to, nemamo para”, snuždi se, ali ćuti. Nije bijesno dijete koje hoće pošto-poto da istera svoje – iskrena je Maja, koja potpuno otvoreno govori o ovoj temi.

Jednom prilikom istakla je da o ljubavi ne razmišlja, te otkrila da je bila u braku čak 12 puta.

– Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: “Stvari su ti ispred.” Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: “Jedan se otegao, drugi se protegao” – rekla je ona gostujući u jednoj emisiji.
Izvor:espreso.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here