Uroša Ćertića krajem oktobra bi policija trebalo da sprovede na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu, ekskluzivno saznaje Kurir.

Kako saznaje, Ćertić je trebao danas da bude saslušan zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, ali se on na saslušanju nije pojavio, niti je opravdao svoj izostanak.

– Kaskader danas nije došao na saslušanje i zbog toga će biti naloženo policiji da ga dovede na sljedeće saslušanje – rekao nam je nezvanični izvor.

Podsjetimo, Ćertića je napustila nevjenčana supruga Ivana P. zbog porodičnog nas,ilja, zbog čega je i trebao da bude saslušan.

Nekadašnja manekenka prijavila je kaskadera u martu prošle godine, kada je stavila tačku na njihov odnos. Ona je navela da ju je uz prijetnje čupao i davio.

Osim toga, kaskader i učesnik “Zadruge” je prije dvije godine završio u pritvoru zbog nelegalnog posjedovanja oružja, kada je vitlao pištoljem po ekspozituri jedne banke, a prošle nedelje je priznao krivicu i osuđen je na godinu dana zatvora.

– Glavni pretres je završen, Uroš je priznao izvršenje krivičnog djela i osuđen je. Dobiće godinu zatvora, biće u kućnom zatvoru – rekao je tada Ćertićev advokat Mladen Magdelinić.

Kurir.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here