Nije očekivala ovakvu reakciju Pavlovićeve. Postala je svjesna šta je sve rizikovala zbog nje.
Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo juče su se ljubile i ozvaničile su vezu. Već duže vrijeme su se muvale, a juče su ih savladale emocije, pa su uplovile u romansu.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Bojana je izjavila da ne gaji emocije prema Anđeli, što je nju pogodilo. Postala je svjesna da je rizikovala povkerenje porodice, a da joj je Bojana uzvratila na ovaj način. Njih dvije su se sukobile nakon emisije. Anđela se zabrinula da ju je se porodica odrekla i da više nema gdje da se vrati zbog veze sa Bojanom.

– Je l’ možeš da se staviš u moju poziciju i da te ne boli uho za mene, je l’ možeš to? Ja sam tebi rekla, ja da nisam htjela nešto ozbljno ja ne bih pristala. Nikada ne rizikujem sve, da ne bi dobila nešto ozbiljno. Meni se ovo prvi put dešava da je u pitanju muškarac drugačije bi bilo. Sve sam rizikovala, baš sve. I ti ustaneš i tako kažeš, ne da me zaboljelo nego ti ne mogu opisati. Jako mi je teško sad da mi pričaš ove stvari, je l’ treba da me gledaju dok plačem ovako. Da imaš sve idealno i da uradiš ovo u javnosti, stavi se u moju poziciju. Da mene neko sažaljeva neću bre, nikad se nisam ogradila sve sam priznala. Meni se dešava život ovde bre. Uništila si mi cijelu porodicu – kroz suze je rekla Anđela.

– Ja ću otići odavde, ne mogu da izdržim ovaj stres, možda su me se moji i odrekli, ti nisi svjesna šta sam ja uradila, neće mi poslati ni čestitiku za Novu godinu. Ne znam šta da radim jako mi je loše. Ja ne znam da li ću moći da se vratim kući poslije ovoga, ko zna gdje ću otići. Ali ne mogu da vjerujem da ti ne staneš uz mene koju volim najviše ovde i u koju sam imala povjerenja. Fuj, gadiš mi se – žestoko je odbrusila Anđela.