Milena je sada zaplakala kada je pričala na ovu temu, a kako je istakla, lakše joj je da u ovim trenucima bude u rijalitiju.

– Ljekar je sve rekao, ja ne mogu ništa da uradim. Lakše mi je što sam ovdje. Djeca su mi stabilno, a ona pa bori se. Ovdje sam izopštena iz svih situacija, a znam da bi ona voljela da budem jaka i da budem ovdje da nastavim i zato sam ovdje – rekla je Milena sa suzama u očima.

Milena Kačavenda
FOTO: KURIR

– Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gdje si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u Elitu, ona je mene podržala da uđem ovdje, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovdje ja to znam, više me je viđala ovdje nego napolju. Držim se i borim se – rekla je Milena.

Milena Kačavenda
FOTO: PRINTSCREEN

Kako saznaju srbijanski mediji, majka Milene Kačavende je preminula samo dan nakon 70. rođendana.

Podsjetimo, Milena je nedavno govorila o njoj, te je istakla koliko joj je značila kao ljubav i podrška.

Milena Kačavenda
FOTO: PRINTSCREEN RED TV

Ja kada sam je vidjela, zahvalila sam joj se za sve. Ona je uvijek davala savjete, glava gore gazi… Rekla sam joj da mi je žao što nisam bila tu kraj nje… Zahvalila sam joj se… Rekla sam joj, to je onaj najteži trenutak , rekla sam joj ako možeš izbori se, ako ne putuj mirno, mi ćemo biti dobro. Znam da ne bi voljela da vegetira, ona je živjela kao gospođa, znam da bi tako voljela i da ode. Vjerujem da me čula, znam šta mi je rekla. Znam da bi mi rekla da se vratim ovdje i da budem jaka – dodala je Milena sa suzama u očima.

Pink.rs